Бачковската чудотворна икона извърши поредното велико чудо (+снимки)

0
1387

Бачковската чудотворна икона е една от трите най-големи и най-силни в България. Те са извършили хиляди чудеса за хората в нужда

Бачковската чудотворна икона. Ако имате нужда от помощ, помолете й се тук

На 23 септември 2019 г. в Бачковския манастир е извършено Свето кръщение на 5-годишно момченце.

Детето е от Русия, от Москва. Родителите му го довеждат тази година в България специално при Бачковската чудотворна икона, защото тя има заслуга Артем да се роди.

Преди около 6 години в Бачковския манастир идва младо семейство от Москва. Ирина и Игор са женени вече няколко години, но не могат да си родят дете. В Бачковския манастир разговаряли с отец Мелитон. Монахът ги завел до Бачковската чудотворна икона да се молят за дете. Самият той поел ангажимент да се моли за тях.

Отец Мелитон, Игор и Ирина с малкия Артем се върнаха да благодарят на Бачковската чудотворна икона

Младото семейство се прибрало в Москва. Малко след това Ирина разбрала, че е бременна. След 9 месеца родила Артем.Сн: Бачковски манастир

Тази есен цялото семейство отново се срещна с отец Мелитон. Родителите го запознаха с малкия Артем.

По случай Светото кръщение Ирина подарила везба, изработена лично от нея с лика на Свети Пантелеймон. Оставила везбата в Светата обител.

Уникалната бачковска чудотворна икона на Пресвета Богородица се нарича “Елеуса” – “Умиление”. Тя е извършила безброй много чудеса, за които вярващите разказват.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.