Д-р Румен Стоилов разкрива бъдещето на хората и на света

0
1359

Д-р Румен Стоилов гостува в предаването на Portal12.bg – Портал 12. Той изнася интересна лекция за пробуждането на духа и за кармичните програми

Д-р Стоилов говори за бъдещето

Лекцията е заснета по време на фестивала „Здравей Здраве 2019“ в Стара Загора.

На 9 септември 2019 г. е наблюдавано мощно излъчване от централното Слънце. В продължение на 9 дни това излъчване е било активно и е наречено 5-измерна кристална светлина. Такава енергия до сега не е достигала до Земята. Ако до сега Земята е била захранвана със 120 волта енергия, вече захранването й скача на 220 волта.

Д-р Стоилов казва, че езикът на Твореца е мълчанието. Мълчанието често пъти носи повече знание, отколкото казаното слово.

Човешкото тяло е уникално. Освен всички  системи, които ние познаваме (отделителна, централна нервна и други), има и система за авторепарация. Система за възстановяване на организма. Йогите много добре познават тази система и я използват.



На всеки 7 години нашите клетки се възобновяват. Човек не си дава сметка за този процес. След всеки период от 7 години ние сме толкова различни вътрешно, но не го осъзнаваме, защото външно оставаме същите.

Водата, въздухът и храната, които приемаме по-скоро блокират нашата система за саморемонт. Важно е водата да бъде изворна или филтрирана през кана. По-добре е водата да се съхранява в стъклено шише, а не в пластмасово.

Водата е разумна субстанция. Когато пием вода е важно да й благодарим и да й казваме, че я обичаме.

90% от нашето тяло е вода. Водата ни поддържа и ни контролира.

Учителят Петър Дънов казвал, че водата е втечнена светлина, слязла от горните светове.

В момента нашата психика и тяло се събуждат, а в тях има заспали много качества. Например телепатия и ясновидство. Спомени от минали животи. Знанието за света.

Всеки човек трябва да възвърне изгубената връзка със своите клетки. Кажете им:   „Ще бъдете чути. Ще бъдете разбрани.“ С поведението си вашето тяло ще ви покаже, че ви е разбрало.

Трябва и да им благодарите, че ги има. И да им казвате, че ги обичате.

Когато вашите послания достигнат до вашите клетки, те ще ви дадат отговор. Това ще стане с промяна в поведението на тялото. То ще ви насочва в правилната за вас посока. И това ще се случи много бързо – от 1 до 2 седмици.

Още изключително интересни и непознати факти ще научите лично от д-р Стоилов от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.