Стойчо Керев показва един от начините за промяна на човешката съдба

0
1191

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост ни отвеждат по пътя към духовното просветление, който променя съдбата

Стойчо Керев

Гост на “Новото познание” е продуцентът Владина Цекова.

Вече 3 пъти Владина Цекова измина поклоническия път Камино де Сантяго де Компостела. Това е ходене пеш, а изминатите километри са малко повече от 800 всеки път.

Стойчо Керев пита каква е магията на този път. Владина Цекова отговаря, че магията е смисъл, сбъдната мечта, свобода и намиране на отговори. Отговори на въпросите, които  търсим в нашето ежедневие, но не можем да открием поради многото битовизми, в които сме затънали.

Там човек пълни своята душа със светлина. Когато се върнала след първото Камино, през първите 2-3 месеца се чувствала ужасно зле. Започнала да забелязва как хора я обиждат, как я карат да се чувства виновна за неща, за които няма вина и други подобни проблеми. Започнала да се чувства омерзена и затова отишла отново и отново, за да се пречисти и да се зареди със светлина.Камино е място, на което 10-те Божии заповеди се случват реално.

Може да се види човек, който дава последния си залък хляб на някого. Хората там си помагат (Помагай на ближния си!). Някой ще даде дреха на онзи, който си е изгубил багажа по пътя, например.

Пътят Камино оказва положително въздействие върху всеки човек. Там всеки е сам със себе си и със своите мисли. Помага да се пренаредят личните приоритети. Тушира страховете.

Още изключително интересни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Владина Цекова от видеото долу.

Филмът на Стойчо Керев “Измамна реалност”

Прожекциите на култовия филм “Измамна реалност” продължават и тази есен.

На 29 и на 30 октомври 2019 г. в София от 19:00 часа в кино “Люмиер”.

Билети можете да си закупите от касите на НДК или от tickets.ndk.bg.

На 9 ноември 2019 г. във Велико Търново от 15 до 19 часа (две прожекции) в кино Palace. Тел. 062 590 959 или мейл palacevt@profilms.bg.

На 15 ноември 2019 г. в Благоевград от 19 до 21 часа в зала “Пейо Яворов”.

Билети можете да си закупите и от epaygo.bg.

Стойчо Керев ви очаква.

Във филма “Измамна реалност” участват режисьорът Теди Москов. Диригентът маестро Йордан Камджалов, проф. Лъчезар Филипов, проф. Бойко Рангелов, Александър Димитров. Астрологът Силва Дончева, доц. Веселина Вачкова и авторът Стойчо Керев.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.