Аида Марковска говори за родовата карма (+видео)

0
980

Аида Марковска изнася лекция пред камерата на Portal12.bg – Портал 12. Темата е имената и датите в нашия живот според законите на родовата карма

Аида Марковска

Лекцията е изнесена на 8-та алтернативна научна конференция „Езотерика и живот в новото измерение“. Организирана от Академия на мистериите и проведена в Шумен.

Име, имане, имение имат един и същи корен, който означава принадлежност на мен.

Името на един човек е особено значение. То показва нашата съдба и нашата реализация в живота. Имената пренасят определена енергетика на рода от предшествениците към бъдещите поколения.

Когато децата носят име, което е било използвано и в миналото в един род, те надграждат родовите традиции. Да развият рода в новото време, в което са родени.



Ако родителите са кръстили детето си с име, което не е типично за рода, тогава е важно да се разбере от какви родови драми или травми искат да го спасят.

Името налага определено поведение или действие от детето. Например Стоян, Стоянка, Запрян – да се застопори на едно място, да оцелее и да продължи да живее.

Всеки човек има по 4 имена. Не става дума за име, презиме, фамилия.

Първото име е онова, което родителите дават. Например Петър.

Второто име е свързано с обществената нагласа към човека – Хитър Петър, Глупав Петър, Черен Петър.

Третото име е онова, което Творецът му е дал. Това име се изразява чрез дарбите и талантите, с които всеки един от нас се ражда.

Четвъртото име е онова, за което ние цял живот работим да подплатим с авторитет, достойнство, чест. Тези качества ние завещаваме и на поколенията след нас.

Датата на раждане също играе важна роля. Ако едно дете се роди на дата близка до датата на раждане на неговите родители, баби или дядовци, значи между тях има определена кармична връзка. Вероятно това дете ще трябва да продължи в този живот делата на своите предшественици, около чиято дата е то е било родено.

Още изключително интересни и полезни факти ще научите от обясненията на Аида Марковска от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.