Току що още една маска падна в „Маскираният певец“

0
354

Още една маска падна в култовата музикална надпревара „Маскираният певец“. Конкуренцията става все по-силна, а изборът някой да отпадне е изключително труден

„Маскираният певец“ ни поднесе една зашеметяваща изненада

В началото на формата участниците бяха разделени в две групи.

Тази вечер оцелелите певци бяха събрани в една група за първи път. Ние се насладихме на изпълненията на Пчелата и Кукера, Шапката и Принцесата. Пилето, Розата и Гарванът.

В надпреварата между Пчелата и Кукерът, публиката даде своя глас за Пчелата. В надпреварата между Шапката и Принцесата публиката подкрепи Принцесата.

Пилето стана фаворит на публиката, а Розата и Гарванът се включиха в надпреварата за спасяване.



След последното гласуване стана ясно, че Шапката трябва да свали своята маска.

Ники Кънчев за пореден път каза, че личността е харизматична. И е актьор. Той заложи на Станимир Гъмов. Гала заложи на Стойко Сакалиев. Геро се изнерви, защото каза, че не може да предположи за никого. Не знае, няма идея. Затова също каза, че може да е Гъмов. Мария Илиева предложи Ники Станоев.

Шапката свали своята маска и се оказа, че това е Къци Вапцаров.

Къци разказа колко усилия е положил, за да влезе в образа на всеки един от изпълнителите, чиито песни представи. Не само вокално, но и като движения.

Последната песен, която изпя не беше парчето, с което се представи тази вечер. А песента, която подготвил за следващия път. Това е Somebody To Love на Queen и заслужено получи овациите на публиката.

До сега своите маски свалиха Иван Звездев, който носеше костюма на Пауна. Джулиана Гани беше Коконата. Димо Алексиев беше Рицарят, а Филип Аврамов – Бикът. В образа на Шотландският боец се беше превъплътил оперният певец Юлиян Константинов. А в ролята на Лъвът беше актрисата Албена Михова.

Миналата събота зрителите разбрахме, че в костюма на Бухала се беше скрил Вальо Михов.

Кремена Халваджиян, съпругата на продуцента на предаването Маги Халваджиян е дизайнер на облеклата и на маските. Кремена наистина се е справила отлично! Костюмите са атрактивни и елегантни. Стилни и впечатляващи. Цялото шоу „Маскираният певец“  е номер 1.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.