Домашна маска за перфектно почистване на порите в дълбочина

0
537

Тази маска действа перфектно и безотказно

 

порите
Тази маска действа перфектно и безотказно

Тази домашна маска е отлично средство за почистване на порите на лицето в дълбочина.

Всяка дама е наясно с факта, че постигането на перфектна кожа на лицето не е никак лесна работа. Не всички жени са родени с идеално гладка и блестяща кожа, колкото и да им се иска.
Не бързайте да се отчайвате, тъй като тази ситуация е поправима.

Здравето на кожата до голяма степен зависи от правилните грижи за нея. В този ред на мисли, е добре да се погрижите за почистването на порите в дълбочина. Всяка вечер преди лягане, е нужно да почиствате старателно лицето си, след което да нанасяте нощен крем, съобразен с вида на кожата ви.

Домашните маски за лице биха могли да бъдат ваши верни съюзници в старанието ви за изящна кожа. Ще ви разкрием отлична домашна маска за почистване на порите в дълбочина, която ще ви помогне да се справите с нежеланите пъпки и петна върху кожата.



За да приготвите вълшебната маска, са ви нужни три съставки, с които дори да не разполагате, можете лесно да си набавите. Те са следните:
2 таблетки активен въглен
2 с.л. желатин
2 с.л. прясно мляко или вода (по ваша преценка)

Ще останете приятно изненадани от резултатите

Стрийте на прах двете таблетки активен въглен, след което добавете желатина и водата (прясното мляко). Поставете получената смес в микровълновата за 10-15 секунди или на парна баня за 2-3 минути. След това оставете леко да се охлади, за да не изгорите лицето си.

Преди да нанесете маската, е нужно да почистите добре кожата на лицето си. С помощта на подходяща четка нанесете домашната маска за дълбоко почистване на порите върху носа и брадичката си. Изчакайте 10-15 минути или колкото време е нужно, за да изсъхне напълно.

Когато маската се превърне във филм, издърпайте внимателно. Опитайте се да я премахнете цялата наведнъж, започвайки от носа или брадата.
Ако върху филма, който току-що издърпахте от лицето си има полепнала мръсотия, това означава, че сте си свършили добре работата.

Не трябва да се съмнявате и за миг, че тази домашна маска за дълбоко почистване на порите не отстъпва по нищо на маските, които се използват в скъпите козметични салони или тези, които се предлагат в търговската мрежа.

Няма никакво съмнение, че още след първия път, в който приложите тази вълшебна маска, кожата ви ще засияе така, сякаш току-що сте излезли от най-скъпия козметичен салон. Опитайте и се убедете сами в безотказното й действие, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.