Тайните падат: Научете какво ви очаква до края на ноември

0
470

Вслушайте се в гласа на сърцето си

 

ноември
Вслушайте се в гласа на сърцето си

Ако искате да разберете какво ви очаква до края на ноември, е нужно само едно малко усилие от ваша страна – изберете карта и научете какво ви вещае тя.

В следващите редове ще повдигнем завесата и ще разкрием какво ви очаква до края на ноември.

Не мислете дълго, а научете какво ви е отредила съдбата, избирайки първата карта, която попадне пред погледа ви.

Ето какво вещае вашата карта за дните до края на ноември:



Карта №1
През този месец ще срещнете своя ангел в човешки облик, който ще успее да върне любовна в живота ви. Нужно е само да му се доверите, за да си отворите очите. Този човек не само ще ви обича, но и няма да ви остави да потънете в проблемите. Той ще ви помогне по пътя към новите постижения и дори ще се гордее с това, че ви е накарал да се чувствате по-добре. Влюбването ще освободи ума ви и ще ви помогне в кариерното израстване. Сега е време да се погрижите за финансите. Не правете необмислени харчове.

Научете се да рискувате

Карта №2
Напоследък празнотата трайно се е закотвила в сърцето ви. Това е сигурен знак, че е време за промяна. Крайно време е да направите това, което искате, без да мислите, че нещо ще се обърка. Просто се хвърлете поне веднъж с главата напред, без да обмисляте всичко 100 пъти преди това. Не забравяйте, че движението е живот. Нито един от дните ви няма да се повтори отново, затова се постарайте да го изживеете максимално добре, за да не съжалявате по-късно за пропуснатите възможности. Време е да започнете да сбъдвате мечтите си. Вселената ще се погрижи да премахне всички пречки по пътя ви. Дори в чуждите очи да сте грешни, вие ще сте удовлетворени от себе си.

Карта №3
Задават се големи промени в живота ви. Почувствайте това, което иска сърцето ви и спрете да се притеснявате за мнението на околните. Крайно време е да си дадете сметка, че не само чаят, одеялото и чехлите са носители на топлина. Няма нищо по-топло от емоциите и разговорите с любими хора. Именно те са тези, които ни дават сили да продължим живота си напред. Научете се да си създавате повече такива „топли“ моменти в живота ви. Огледайте се, може би подходящият за вас човек е много по-близо до вас, отколкото предполагате. Той ще ви излекува от тревожността и несигурността.

Карта №4
Задава се съдбовна среща. Всичко ще е идеално. Много е вероятно този човек да ви даде всичко онова, за което сте мечтали, но не сте откривали в никого другиго. За да постигнете това обаче, е нужно да поемете известен риск. Колкото и невъзможно да ви изглежда, просто опитайте. Вслушайте се поне веднъж в това, което ви казва сърцето. Чудесата не се случват, ако не поемете нужния риск, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.