Познахте ли тази българка? Тя позира през 1992, а днес е още по-известна

0
749

Култовото списание  „Жената днес” от далечната 1992 г. На корицата позира млада българка, която спечелила конкурс за красота

Вярвате ли или не, но това е Венета Райкова. Изглежда различна на външен вид, но е запазила своите характер, амбиция и борбеност

Тогава била с тъмна коса. Такъв е естественият цвят. Днес е руса.

Станала носител на титлата „Мини Мис България 1992”. Конкурсът бил за момичета, чиято височина не надвишава 166 см. Днес носи само обувки с високи тънки токчета и изглежда страшно висока.

По това време вече започнала работа в БНТ. Водела вечерното предаване  „Цветовете на нощта” от 22:00 часа. Някои от вас може би все още си го спомнят.

Познахте ли я?



Това е Венета Райкова. Днес косата й е руса. Тя продължава да бъде водещ на интересни предавания.

Венета Райкова

След 1992 г. са се случили много неща в живота й. Стана майка на малкия Патрик, който от тази есен е ученик в първи клас.

Венета никога не е крила, че е станала майка, след като се молила на Свети Мина в Обрадовския манастир в София.

Там се намира огромната чудотворна икона на Свети Мина в цял ръст. Тя е без аналог у нас и по света. На нея египетският светец воин прилича на жив човек. Сякаш това не е негова картина, а снимка.

На празника на Свети Мина на 11 ноември в Обрадовския манастир се стичат хиляди вярващи от цялата страна, за да благодарят или да потърсят помощ за своите проблеми.

Венета Райкова

Венета Райкова написа няколко книги. А синът й смело върви по стъпките на своята майка. Той също написа книга за деца „Джордж и вълшебните камъни“.

Премиерата на книгата ще бъде в началото на 2020 г.

В момента Венета Райкова е водеща на предаването „Папараци“.

Снощи неин гост беше Драгомир Драганов. Двамата разговаряха за онези времена, когато бяха много по-млади. Драго и Венета започнали работа в БНТ по едно и също време. Свързват ги прекрасни спомени и емоции от годините в Телевизията Майка.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.