Автомобил с двама души се заби в къща (+видео)

0
390

Такъв екшън не се беше случвал до сега. Въпросният автомобил летял с бясна скорост преди да се забие в къщата на Иван Янков в Смолян

Злощастният автомобил на стъпалата пред входната врата на къщата на Иван Янков от Смолян

Във видеото на ТВ Хасково долу Иван Янков разказва как чул страшен шум.

Вън видял колата смачкана и паркирана в дома му. Била празна. Обадил се в полицията. Малко по-късно пристигнали две момчета. Те били в злощастния автомобил. Не са пострадали.

Казали, че пътували с 50 км/ч. Но с такава скорост колата не би могла да смачка металната ограда на двора и електрическото табло. Домът останал без ток.

Водачът Мартин Велинов е на 18 години. Има книжка от скоро.Пред репортер на БТВ жена сподели, че на ул. “Първи май” превозните средства се движат с изключително висока скорост. Многократно са били подавани сигнали в общината и в полицията.

От КАТ Смолян казват, че пътят не спада към участъци с висока концентрация на движение. Затова не поставят паднал полицай на пътното платно, светофари или друг вид специфична полицейска маркировка. А превозните средства профучават. В момента са нанесени само материални щети. Няма пострадали хора. Но следващият път може да се случи и някоя трагедия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.