Непознати предсказания на Слава Севрюкова за България и за света

1
1453

Слава Севрюкова била феномен с изключително висока степен на духовно развитие. Писателят Христо Нанев представя нейните предсказания

Слава Севрюкова

През 2019 г. се навършват 117 години от рождението на феномена Слава Севрюкова.

По този повод репортер на Portal12.bg – Портал 12 взе интервю от Христо Нанев.

Слава Севрюкова наистина е била непонятен за хората феномен. Притежавала способността  да вижда миналите животи на хората пред нея без да се налага регресия.

Освен пророк, леля Слава както са я наричали, била и лечител. Самата тя е имала физически страдания. Претърпяла 7 операции. Причината на тези страдания е да може да разбира по-лесно болката и мъката на хората, за които ще се погрижи.



Едно малко познато предсказание на Слава Севрюкова е направено пред доц. Лили Дражева около 1990 г. Тя разказва как сънувала ръце, които държат злато. Около ръцете й се явили змийчета и златото изчезнало. На въпроса на Лили Дражева какво означава това, леля Слава казала, че това е бъдещето на България. Националното богатство се държи от ръцете на тези, които бяха. То ще остане там докато са техните синове и внуци. След това ще се върне отново към народа.

Христо Нанев прозира огромна истинност в пророчеството на Слава Севрюкова. Публична тайна е къде се намира националното богатство. Но изглежда този въпрос не е особено удобен за някои и затова не се коментира.

Други предсказания също са малко познати. Например, че границите на глобуса няма да останат такива, каквито ги познаваме сега. Има връв между държавите, която ще се скъса.

Христо Нанев обяснява, че е имала предвид обединенията днес като ЕС. Отделните езици се запазват. Отделните култури се съхраняват. Но хората живеят извън пределите на страните си и говорят общ език, а това е английският.

Земята ще бъде подложена на катаклизми. Но те ще родят една нова епоха, осветена от човешкия дух. Христо Нанев обяснява, че през 21 век ще се случат промени в ценностната система и в човешките приоритети. Ще се говори повече за духа, за душата, за духовния свят.

Ще бъдат изобретени технически пособия, с които човешките дух и душа ще могат да бъдат идентифицирани.

Свръхсетивата и интуитивността ще се развиват все повече сред хората.

Според Христо Нанев трета световна война няма да има. Промените в държавните структури ще донесат повече добри последици. Отношението към отделния човек ще стане по-хуманно.

Слава Севрюкова казвала, че един ден народите ще изповядват единна вяра. Първо ще се затвърдят основните религии. В християнството има поне 100 различни течения и секти. Те ще изчезнат и ще остане едно единно християнство.

Тогава в Библията ще бъдат възстановени текстовете за прераждането. Леля Слава дори виждала учебници по прераждане, защото то ще бъде учебна дисциплина.

Още интересни и непознати факти ще научите от видеото долу.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. лъжи лъжи и лъжи …написаното тук е изопачено по книгите за слава пише съвсем различно

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.