Времето лети: „Приятелките“ 25 години по-късно!

0
339

Звездите от „Приятели“ са остарели с 25 години от началото на сериала чак до днес! Времето сякаш лети неусетно!

Сериалът „Приятели“ все още се върти по какви ли не телевизии не само у нас, но и по цял свят. Затова хората не могат да осъзнаят, че всъщност техните любимци днес изглеждат доста по-различно от екранния си образ.

Приятели
Жените от „Приятели“ 25 години по-късно

Всички ние помним Дженифът Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу като красавици, но истината е, че в момента те са жени на средна възраст. Рейчъл е на 50 г., Моника – на 55 г., а Фийби – на 56 г.

Първият епизод на „Приятели“ е излъчен през септември 1994 г. За тези малко над 25 години ситкомът се превърна в емблема на хумора и комедията.

Актьорите станаха не само огромни звезди, но и милионери. Всеки от тях придоби шокираща допреди това популярност.



Специално дамите в сериала могат да се похвалят с доста успехи. Дженифър Анистън има един куп филми зад гърба си и е единствената от шестимата, която печели наградата „Еми“. Освен нея, Джен е носител и на „Златен глобус“.

Кортни Кокс няма подобни отличия, но пък участва в няколко култови проекта. След „Приятели“ тя се снима в „Скандално“ и „Агнешко“, които станаха големи хитове. Освен това я познаваме и от трилъра със световна слава „Писък“.

Лиса Кудроу отдавна не е играла в хитова продукция, но пък е единствената, чийто брак оцеля. За разлика от Анистън и Кокс, които се разведоха съответно с Брад Пит, Джъстин Теру и Дейвид Аркет, Фийби се радва на хармонично семейство вече дълги години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.