Тези глоби ще налага КАТ на водачите на МПС-та у нас през 2020 година

0
475

Новите глоби ще бъдат солени. Те имат за цел да превъзпитат водачите на МПС-та да спазват стриктно закона. От КАТ ще бъдат безкомпромисни

От КАТ ще бъдат безкомпромисни срещу нарушителите

Голяма част от глобите, които влизат в сила от 21 януари 2020 г. се налагат и в момента.

Разликата е в техния размер. Както сами ще се убедите, за някои провинения водачите наистина ще бъдат солено санкционирани. Освен с парични суми, отнемането на точки продължава. Техният размер също е завишен.

Глоби ще се заплащат за шофиране с превишена и непозволена скорост.

Глоби ще бъдат налагани, когато водачите паркират неправилно и на непозволени места. Санкции ще понесат онези шофьори, които правят дрифтове по пътищата или пък не спазват пътните знаци и маркировка.



Наказания ще има за онези водачи, които използват гуми в лошо състояние не само през зимата, но и през останалите сезони.

Санкции ще бъдат налагани не само ако дрегерът отчете наличие на алкохол или други вещества. Но също така ако не спрете за проверка на пътя. Ако откажете да дадете своите документи или не съдействате на служителите на КАТ. Както и още много други видове провинения и неизправности.

Бъдете изрядни, спазвайте Закона, за да си спестите солените глоби през 2020 година

Всички водачи знаят, че финансовите глоби са по-малкото наказание. Много по-страшно е отнемането на точки или на самата шофьорска книжка за определен срок.

Забележка: Информацията за размерите на санкциите е от actualno.com.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.