Любовен хороскоп за 2020 (III част) – някои от вас ще трябва да направят сериозни компромиси

0
453

На хоризонта се задава изключително интригуваща личност

 

любовен хороскоп
На хоризонта се задава изключително интригуваща личност

В случай, че и вие сте от тези, които изгарят от желание да научат какво им е подготвила 2020 година в любовен план, можете да го направите в следващите редове от точния любовен хороскоп.

Прогнозата на астролозите сочи, че през настоящата година любовните трепети няма да подминат нито един от зодиакалните знаци.

Тук обаче е моментът да отбележим, че докато за някои от вас годината ще донесе интересни промени в любовен план, то за други – ще постави началото на страстни и изключително бурни любовни отношения.

Дали ви предстои да откриете любовта на живота си или пък да се разделите с любимия ви човек, можете да научите от точния любовен хороскоп в следващите редове.



Ето какво вещае той за всеки един от зодиакалните знаци:

Везни
Пролетта, както и летният сезон, ще подарят на представителите на зодия Везни нов, очарователен и изключително интригуващ човек. Той ще успее да влезе със завидна лекота в на пръв поглед непревземаемото им сърце. През октомври ще започне периода на голямо щастие за Везните, при това не само в любовен план, а във всички области на живота, в това число и в любовта.
Съществуващите вече взаимоотношения ще ви донесат стабилност и наслада във връзката през настоящата година.

Месец август е най-подходящото време за годеж или женитба

Скорпион
2020 година ще бъде период на игрива подготовка за истинската любов на Скорпионите, която вече е на хоризонта.
През месеците март, април и август, не трябва да избягвате излизанията, дори напротив – възползвайте се от всички покани за социализация. Не е изключено именно на някое от събиранията да откриете любовта на живота си.
Онези от вас, които се радват на отлични любовни отношения, ще задълбочат връзката си през летните месеци. Най-подходящото време за женитба или годеж, е месец август. В края на годината пък ще се радвате на период на щастие и удовлетворение.

Стрелец
През настоящата година представителите на зодия Стрелец ще се разкъсват между амбициите и любовта си. Успехът на работното им място несъмнено ще попречи на любовните им взаимоотношения. В никакъв случай не трябва да си позволявате да игнорирате един аспект на живота ви за сметка на друг. Имайте предвид, че този път ще трябва да вземете компромисно решение, което да удовлетворява всички потенциални проблеми.
Септември и октомври е период, в който розите ще цъфтят в съществуващите вече отношения. Тези месеци също така са отлично време за започване на нова връзка, ако вече нямате такава, пише vesti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.