Любовен хороскоп за 2020 (II част) – някои от вас ще изживеят нещо, което никога не им се е случвало до момента

0
517

Май, юни и септември, са най-добрия период за любовни романси

 

любовен хороскоп
Май, юни и септември, са най-добрия период за любовни романси

Както вече споменахме, ако изгаряте от желание да научите какво ви е подготвила 2020 година в любовен план, можете да разберете от точния любовен хороскоп в следващите редове.

Според прогнозата на астролозите, през настоящата година любовните трепети няма да подминат нито един от зодиакалните знаци.

Тук обаче е моментът да отбележим, че докато за някои от вас годината ще донесе промени в любовен план, то за други ще постави началото на страстни и изключително бурни любовни отношения. Дали ви предстои да откриете любовта на живота си или пък да се разделите с любимия ви човек, можете да научите от точния любовен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той за всеки един от зодиакалните знаци:



Рак
За преобладаващата част от представителите на зодия Рак, 2020 година ще е период предимно на приятелски взаимоотношения. Вие ще имате възможността да се насладите на компанията на ваши стари приятели, както и да се запознаете с нови хора, с които също ще завържете много ценни приятелства.
Обърнете обаче много сериозно внимание на новите попълнения в приятелския ви кръг. Именно там може да се крие и новата ви любов, колкото и невероятно да ви звучи. Най-щастливите и спокойни месеци в любовен план за вас ще са ноември и декември.

През тази година ще сте изключително практични и уверени

Лъв
През настоящата година представителите на царствената зодия Лъв ще са изключително уверени и практични. Вместо да мислите за истинската любов, вие ще обърнете повече внимание на физическото си удоволствие. Не се чувствайте гузни, разбира се, че е време да се погрижите за собствените си нужди и да се постараете да си доставите удоволствие. Несъмнено не сте правили подобно нещо за самите себе си от много дълго време.
Едва ли ще е изненадващ фактът, че най-добрите и подходящи месеци за любов за зодия Лъв, са летните. Именно тогава ще се появи невероятна възможност за изключително забавна и страстна връзка, не я пропускайте. От октомври ще започне период, богат на социализиране и пътуване, което ще ви предостави отлична възможност да се запознаете с нови хора.

Дева
Колкото и невероятно да ви звучи, вие Деви, ще се натъкнете на екзотичен и упорит човек през настоящата година. Той не само ще успее да ви очарова и да ви накара да се отдадете на чувствата си, а и да изключите ума си за известно време – нещо, което правите изключително рядко. А замисляли ли сте се, че вероятно имате нужда точно от това? През септември идва период на големите промени в друг план. Използвайте промените, за да подсилите любовта си. Месеците май, юни и септември, са най-добрия ви период за любовни романси, пише vesti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.