Доктор по китайска медицина показа как се сваля за броени минути високото кръвно без медикаменти

Доктор по китайска медицина разкри бърз и лесен начин за справяне с високото кръвно, без да се налага да приемате медикаменти. При това този метод действа за броени минути. Факт е, че високото кръвно налягане поваля все повече хора напоследък, а най-притеснителен е фактът, че

0
1081

Тези методи действат безотказно

 

високо кръвно
Тези методи действат безотказно

Доктор по китайска медицина разкри бърз и лесен начин за справяне с високото кръвно, без да се налага да приемате медикаменти. При това този метод действа за броени минути.

Факт е, че високото кръвно налягане поваля все повече хора напоследък, а най-притеснителен е фактът, че възрастовата граница, е намаляла драстично през последните години. Освен това, всеки страдащ от хипертония знае колко мъчително може да бъде това състояние.

Често пъти, когато хората усетят, че кръвното им се повишава, веднага посягат към приема на медикаменти. А давате ли си сметка, че те оказват негативно влияние върху стомаха и черния ви дроб. Освен това често се случва изписаните ви медикаменти да не са подходящи за вас и да не ви помагат по никакъв начин.

Именно тук на помощ идват полезните съвети на доктора по китайска медицина Лю Хонгшенг. Той успява да излекува успешно високото кръвно, без да се приемат каквито и да било медикаменти. Методът, който се състои в упражняване на лек натиск върху специални точки от тялото, действа безотказно.



Първото нещо, което е необходимо, е да откриете точката точно под лоба (меката долна част) на лявото ухо. След това от нея пуснете мислена права линия до средата на ключицата като за целта ще трябва да обърнете главата си надясно.

Изберете методът, който ви повлиява най-добре

След като сте изпълнили всичко това, остава да преминете към последния и най-важен етап. Започнете да прокарвате върха на пръстите ви върху тази линия с движения нагоре и надолу, без да упражнявате силен натиск. Повторете това упражнение по десет пъти и от двете страни на главата.

Ако първият метод за справяне с високото кръвно не ви е помогнал, не бързайте да се отчайвате, ще ви разкрием и друг.
За да свалите високото кръвно, е необходимо да направите едноминутен масаж на точката, разположена до ръба на ушната мида. Много важно условие в търсене на тази точка е да съблюдавате тя да е точно на нивото на носа.

След като я откриете, упражнете силен натиск. Тук е мястото да се отбележи, че натискът трябва да е толкова силен, че да не усетите болка. Няколко минути след като сте направили тази процедура, ще започнете да се чувствате по-добре, защото кръвното ви ще започне да се понижава.

Не забравяйте да следите редовно здравословното си състояние. Имайте предвид, че ако не се чувствате добре, то най-доброто, което можете да направите за себе си, е да потърсите консултация със специалист. В никакъв случай не преминавайте към самолечение, за да не се окаже, че сте си създали още по-сериозен здравословен проблем, пише zdrave.to.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.