Ученикът на Люмиер – Азарей направи плашещи предсказания за 2020 г.

0
685

Прогнозата не е никак розова

 

Люмиер
Прогнозата не е никак розова

Руслан Борисов, по-известен като Азарей, който е ученик на Люмиер, направи доста плашещи предсказания за настоящата 2020 година.

Ученикът на Люмиер посочва, че в периода между януари и септември, ще има изключително ожесточени пререкания в парламента.
Народните избраници ще се опитат да изковат неблагоприятни закони, свързани с жените и майчинството. Това ще доведе до нови скандали в парламентарните кръгове. Като цяло не е изключена и възможността от предсрочни парламентарни избори.

Не е изключено народните представители да проявят за пореден път нежелание за работа. То се шири от доста години.
Предстои подобряване на трудовите взаимоотношения. Предстои правителството да направи благоприятни реформи и ще приложи много нововъведения, които ще са от полза на обществото.

На обществената сцена ще се появят бунтуващи маси провокатори. Като цяло годината ще е наситена с протестни действия. Причината за това е, че обществото ще усеща твърде много безпокойство и тревоги в правителствените среди, пререкания и партийни противоречия.



Те най-вече са по повод на военните дела и отношения. Разходите за въоръжаване ще формират голяма част от предизвиканите разисквания. Звездните конфигурации говорят за нестабилност на управляващата коалиция. Като цяло януари е период на правителствени рокади, които ще поставят на изпитание премиера. За най-голямо съжаление ще господства несигурност на паричния пазар.

Съществува сериозен риск от фалит на поредната банка

Планетите сочат, че съществува сериозен риск от фалит на поредната банка. Влиянието на звездните тела говори за твърде голямо увеличение на разходите. Има вероятност за бъркотии във финансовия живот. Не е изключено зараждането на нова финансова криза, която ще се повлияе от икономическото положение в света. Вероятно ще наблюдаваме спад в търговията и скандали в образованието.

Задават се кризи и в медиите, прогнозира ученикът на Люмиер. Има риск и от увеличаване на инфлацията. Отношенията ни със съседните държави ще се изострят, за което ще се изисква проява на дипломация за съхраняване на добросъседството. Ще наблюдаваме по-динамична година, наситена с противоречиви действия в международен план.
Има риск дипломатите ни чрез недалновидни и нетактични мерки да доведат до неочаквани усложнения, които често ще са от твърде сериозно естество.

НАТО и европейските ни партньори ще имат поводи за много враждебни нападки спрямо страната и агитации против нацията. Холандия може да се противопостави на влизането ни в Еврозоната.
Криминалните прояви ще продължат да тревожат обществото. Икономическата обстановка ще бъде неблагоприятна за театрите и нашата изстрадала култура. В областта на образованието ще се разкрият някои прояви на неморалност. Ще се увеличат цените на средствата за поддържането на живота. Ще се появят усложнения сред дипломатическите представителства, пише blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.