Д-р Златев говори за връзката на сънищата с астрала

0
456

Д-р Константин Златев пред камерата на Portal12.bg – Портал 12 дава полезна информация за сънищата и връзката им с астрала

Има връзка между сънищата и астрала

Сънуването не е просто почивка за тялото, а много сложен процес. При него се получава взаимодействие между висшата човешка същност и висшите невидими сфери.

Човешкият мозък не поражда сънищата. Той е само техен проводник. Сънищата са плод на невидимите тела на човека.

По време на сън астралното тяло се отделя от физическото тяло и започва да пътешества из различни зони на астралното поле. Сънищата не са подчинени на будното съзнание, а на по-висши негови носители.

Сънищата служат за обмяна на идеи, енергия и впечатления. Това са чисто духовни процеси.Има връзка между сънищата и епифизата. Тази жлеза с вътрешна секреция отговаря за нашата връзка с духовния свят. Тя представлява третото око или шестата чакра.

Има телепатични сънища. При телепатия се предават и приемат мисли. Затова я наричат още четене на мисли.

По време на сън телепатия се осъществява със същности, които са извънтелесни. Това става под формата на различни сцени или преживявания.

Кошмарите се пораждат следствие насочена негативна енергия от други хора или извънтелесни същества. Затова казват, че са нападение от зли духове.

Понякога кошмар може да се появи след преживяно неприятно събитие в будно състояние. Съзнанието и подсъзнанието преработват това преживяване и го изразяват в конкретна форма.

Детското съзнание не е укрепнало и не притежава реални средства за защита. Затова децата са по-податливи на кошмари.

Летене по време на сън. При него астралното тяло се движи стремително. Тази инерция създава усещането за полет.

Повтарящи се сънища. Те се появяват, когато тяхното послание не е било разбрано. Когато посланието бъде схванато, сънят изчезва, понеже вече е свършил своята работа.

Ако един човек започне да спи много и продължително. Това се дължи на пасивна дисхармония. Причината е в липсата на хармония с партньора или с близките. А също и е форма на недоволство.

По време на сън човек излиза извън своето тяло. А това става ясно с факта, че се завръща освежен и обновен.

Още полезни и непознати факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.