Ето как ще се отрази ретроградният Меркурий на всяка зодия (II част)

0
429

Ще имате възможност да докажете сериозността си

 

Меркурий
Ще имате възможност да докажете сериозността си

В първата част на този материал ви споменахме, че се намираме в период на ретрограден Меркурий.

Този период стартира вчера и ще продължи до 10 март като ще приключи в зодиите Риби и Водолей.

Със сигурност това е най-неприятният период на астролозите. Те съветват да се опитате да бъдете малко по-критични не само към околните, а и към себе си. Освен това се опитвайте да погледнете на нещата откъм всички възможни страни, за да ги доусъвършенствате максимално.

Астролозите посочват, че ключът към избягването на обтегнати отношения, е да запазите спокойствие и обмислите добре всичко, преди да тръгнете да говорите.



Как ще се отрази ретроградният Меркурий на всеки един от зодиакалните знаци, можете да научите в следващите редове.

Лъв
Крайно време е представителите на царствената зодия Лъв да започнат да обръщат по-сериозно внимание на здравословното си състояние. Отлагайки посещението при специалист, не подобрявате нещата, а дори напротив – влошавате ги. Запомнете, че тялото ви далеч не е толкова силно, колкото си мислите и всички отрицателни мисли ви действат отслабващо, както в психически, така и във чисто физически аспект. Казано с други думи – просто ви стопяват силите и енергията. Време е да забравите за всичко поне за няколко дни и да се отдадете на пълноценна почивка.

Мнозина ще ви потърсят за помощ и подкрепа

Дева
Незнайно защо, но като че ли в повечето случаи околните гледат на вас като на шегаджии и като на доста несериозни личности. Е, този период ще получите шанса да им докажете, че грешат, давайки им чудесни идеи. Не само, че мнозина от приятелите ви ще потърсят вашата помощ и подкрепа, а и с удоволствие ще приложат плана ви. Ще ви търсят за съвет дори и за бъдещите им проекти.
Опитайте се ясно да зададете приоритетите си и категорично трябва да избягвате драматизма.

Везни
В периода на ретроградния Меркурий, представителите на зодия Везни, ще се почувстват в плен на непоносима монотонност. Не само, че няма да се чувствате продуктивни на работното си място, а и с мъка ще отброявате часовете до края на работния ден.
Спасението ви се крие в това да се опитате да погледнете от положителната страна на нещата, които правите. Съсредоточете се само върху тях.

Скорпион
Ретроградното движение на планетата ще ви накара да обърнете повече внимание на младите си роднини. Ще организирате забавни събития за децата и ще се забавлявате наравно с тях. Това ще ви върне назад към детските ви години и ще попаднете в плен на микс от емоции, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.