Бареков: Слави взе парите от когото трябва и се скри в миша дупка!

0
347

Николай Бареков нападна Слави Трифонов, след като в предаването му снощи беше осмян и подигран!

До момента не се очертава нито един политически съюзник за Николай Бареков. Мандатът му в европарламента изтече и засега лидерът на „България без цензура“ се чуди как да си изкарва прехраната.

Бареков
Подигравката с Бареков във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“

През това време той не пропуска да уязви всичко живо, което се показва по телевизията. Направи го и със Слави Трифонов, макар това по-скоро да изглежда като отговор на гаврата с него в шоуто.

Мариан Бачев влезе в образа на Бареков в снощния брой на „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ по телевизия „7/8 ТВ“. Водещ обаче беше резервата на Слави – Иво Сиромахов.

„Ей, тц, тц! Вашият герой Слави пропусна БарЦелонската тема. Вместо това „аз“ съм „специален гост“….на Сиромах Иво, защото Славчо взе парите от КОЙто трябва и се скри в миша дупка.“ – написа Бареков във Фейсбук, очевидно възмутен от подигравката с него.



Не може да се отрече обаче, че бившият журналист има право, че в шоуто „удобно“ бе пропусната темата със скандала около Бойко Борисов в Барселона.

Припомняме, че каталунските медии излязоха с публикации, че българският премиер има огромна къща в Барселона и е участвал в пране на пари и тъмни сделки, за да си я осигури.

Слави, който често приказва против Борисов, този път не се появи, за да отрази скандалната тема. А и не може да не прави впечатление, че когато Бойко Борисов му беше гост в „Шоуто на Слави“ преди година и 4 месеца, шоуменът беше изключително любезен и не му зададе нито един неудобен въпрос.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.