Илиана Раева е изключително щастлива и горда, вижте!

0
327

Илиана Раева просто е на седмото небе!

„10 медала за българската художествена гимнастика от Букурещ, Румъния!

Изключително представяне на нашите девойки и “малки” жени в Румъния!

Илиана Раева
Илиана Раева горда със своите момичета

Ева Брезалиева и Стиляна Николова грабнаха отборната титла при девойките и спечелиха общо 6 медала – 3 златни, 2 сребърни и един бронзов.

Ако трябва да бъда точна, ще споделя, че повече ме радва начинът им на игра от медалите! Честна Илианска!! Тези две малки лъвчета играха с такова желание и смелост, че през цялото време докато играеха се усмихвах и се радвах на смелостта им. Нито един елемент не се спести! Нито един! Да! Допуснаха грешки, но така трябва да се състезават, ако искат много скоро да влязат в световния елит – смело, настървено, умно и красиво! Поздравления за Валя Иванова и Рени Тошева- треньорите им! Поздравления за това, как ги тренират и възпитават за големия спорт!Голямо БРАВО и…. забравяме това състезание, защото имаме още много, много работа!



Поздравления и за “малките ни жени”! Така ги наричам, защото Валерия и Леонор за първа година се състезават при жените, а Лъчи за втора.

Валерия за един ден от малко лъвче се превърна в истинска лъвица! Истинско удоволствие беше да я наблюдавам. Само един истински специалист в този спорт може да види невероятните реакции на Валето, и бързината на мисълта и как работеха днес! Беше удоволствие за сетивата…

На всичко, без лента направи грешки. Но на всичко без бухалки взе медали! Да! Заслужено, защото и тя не спести нищо днес. Толкова сложни, динамични и наситени съчетания, с толкова нови за нея елементи, защото допреди месеци само беше все още състезател в категория “девойки”… Хвърли се като истинска лъвица и се борИ като такава! Браво! Браво и на личния и треньор Бела Каратанчева! Прекрасен тандем, който със сигурност много ще ни радва! Поздравления за Бранимира Маркова! Имах удоволствието да бъда до Валерия на световното за девойки и да усетя какъв универсален талант носи в себе си! Пътят е пред нея! Какъв по-добър старт при жените с 4 медала?!
Браво и на Лъчи – нежна, ефирна, изящна и красива! Все по-добре и по-добре се чувства сред жените тя! Добър дебют направи и Леонор. Само за няколко месеца от крехка девойка се превъплати в жена и както се видя, чувства се доста комфортно в тази категория! Тепърва и Лъчи, и Лео ще ни радват с таланта и постиженията си!

Поздравления и за тяхната треньорка – ГОЛЯМАТА Нешка Робева!
Прегръдки за Деспа и Хриси!
Много работим, отговорно и всеотдайно, затова успехите не са мираж.

Днес беше един много успешен и щастлив ден за българската гимнастика, който още не е свършил! В Будапеща е прекрасната Вая и малките ни гълъбчета Хриси и Вики!
Успех!😇🇧🇬🥇“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.