Патрик е на 11 и да имаш собствена книга на тази възраст е адски яко!

0
349

Патрик Георгиев е толкова малък, а вече издаде първата си книга. Той уверено върви по стъпките на майка си!

Синът на Венета Райкова и Тишо от „Биг Брадър“ Патрик Георгиев се радва на голям успех. Той написа своя книга, а е само на 11 г.

Патрик Георгиев
Патрик Георгиев по стъпките на Венета Райкова

Илюстраторът на книгата го похвали в социалната мрежа. Той разкри, че му е било много приятно да работи с Патрик.

„Може и да сте чули, че илюстрирах книгата на Патрик Георгиев „Джордж и вълшебните камъни“. Премиерата беше преди два дни в „Перото“.

Патрик е на 11 и мога само да предполагам, че да имаш собствена книга на тази възраст е адски яко. Самият аз съм бил на 11 преди 21 години и за пръв път работя с автор, който е толкова по-млад от мен. Нямам много ясен спомен що за човек съм бил тогава, освен че пак си бях доста чепат особняк, което се съхрани и доразви през годините до нещото, което днес хората наричат „очарователния характер на Стоян“.



Мисля си, че ако аз трябваше да работя с илюстратор преди 21 години, щях да му скъсам нервите по най-разнообразни начини. Което може би обяснява защо съм толкова впечатлен от работата с Патрик, който през целия процес на подготовката на изданието беше мил, отзивчив и развълнуван от случващото се. Сподели, че книгата се е получила точно така, както си я е представял. И аз си я представях точно така и съм извънредно доволен.

А колко голям кеф е да видиш Капитан Чък от плът и кръв и планетата Мурис върху къпкейк, сякаш изскочили от илюстрациите ти. 🙂

P.S. Специално за сладкарите, работили върху планетките: не знам дали това ще стигне до вас, но с Tanq забелязахме вниманието към детайла и че всяко жълто облаче е с точната форма и на точното място като тези на илюстрацията. Първо, впечатлени сме. Второ, дано не ме мразите. Трето, бяха убийствено вкусни. Искам рецептата. Не веднага, още съм на диета, след 3 кила и половина. 😁“ – споделя Стоян Атанасов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.