Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Дева

0
543

Дамите от зодията ще успеят да разрешат финансов проблем

 

месечен хороскоп
Дамите от зодията ще успеят да разрешат финансов проблем

Мартенският месечен хороскоп вещае, че представителите на зодия Дева ще изживеят неочаквани ситуации или изненадващи събития, свързани с дома им или с някой от роднинския кръг.

Какво още очаква представителите на зодия Дева през първия пролетен месец, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае мартенският месечен хороскоп:

Дева



Някои от изненадите, които ще преживеете през месец март, ще са свързани с представител на зодия Близнаци, Везни или Водолей.
Като цяло няма знак, че събитията, които ще преживеете ще са с негативен знак, но все пак всичко е въпрос на гледна точка.

През този месец ви предстои да проведете доста неприятна среща, на която ще се наложи да проведете и дългоочакван важен разговор. Не е изключено срещата да прерасне в неприятен спор или дори нещо повече – сериозен конфликт.
Именно в тази неприятна ситуация, вашите дипломатически умения ще бъдат изправени пред изпитание. Изчакайте и се опитайте да разберете мнението на отсрещната страна, за да избегнете неприятната ситуация.

Задават се приятни емоции покрай събиране с приятели

През новия месец ще се зарадвате на парични постъпления, които ще дойдат от жена. Ако ли пък не, ще имате някаква връзка с дейности, свързани с жени.
Ще преживеете приятни емоции покрай събиране с приятели, които имат положителна нагласа и отношение към живота като цяло. Те обичат да се шегуват и когато сте покрай тях, никога не може да е скучно.

С лекота ще създавате нови запознанства с такива хора, които изненадващо за вас самите могат да бъдат представители на зодия Телец, Дева или Козирог.
Любовният ви живот обаче се очертава доста сложен през месец март. Това предупреждение важи с пълна сила за онези от вас, които правят опити да съхранят разпадаща се връзка.

Информацията, която ще получите или пък събитията, на които ще станете свидетели ще ви покажат ясно, че имате надежда за нещо, което на практика отдавна не съществува.
Не е изключена раздяла в семейството, свързана с пътуване или друга важна причина за човек от роднинския ви кръг.

Дамите от тази зодия, които са прехвърлили 35 години ще имат възможност за финансова стабилизация или пък ще разрешат сложен финансов проблем, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.