Седмичен хороскоп за периода 09-15.03.2020 (IV част) – за някои от вас седмицата ще е повече от запомняща се

0
376

Най-много време ще посветите на уреждането на различни въпроси от финансово естество

 

седмичен хороскоп
Най-много време ще посветите на уреждането на различни въпроси от финансово естество

Седмичният хороскоп за периода 09-15 март 2020 г. вещае, че дните за представителите на зодия Козирог, ще са повече от чудесни.

За съжаление новините за родените под знака на зодия Водолей не са добри – очакват ви финансови затруднения.
При хората от зодия Риби пък са възможни парични дилеми.

Какво вещае в подробности седмичният хороскоп за периода 09-15 март 2020 година, можете да научите в следващите редове:

Козирог
Тази седмица ще бъде запомнена от представителите на зодия Козирог с непредвидени посещения. Седмичният етап ще е изключително благоприятен за смяна на работното място, ако отдавна планирате такова нещо. Периодът е отличен и за допълнителна реализация във финансовата сфера. За някои от вас периодът няма да е особено добър да постигнат завидни резултати заради здравословни неразположения. Няма място за притеснения, защото съвсем скоро всичко ще отшуми. В деловите среди се пазете много от изненадващи административни удари. Делничните дни са благоприятни и гарантират печалби, с изключение на сряда, която ще е доста тежка. Петък и уикенда са успешни и печеливши.



Несъмнено кавгите по финансови причини ще са един от най-неприятните моменти през периода

Водолей
През тази седмица ще посветите най-много време на уреждането на различни въпроси от финансово естество. На мнозина от вас сериозен дискомфорт ще причинят здравословни проблеми или тегоби от друго естество. Несъмнено кавгите по финансови причини ще са един от най-неприятните моменти през периода. Истината е, че вие ще нарушите съществуващия баланс, а новата му регулация ще е доста трудна задача. Първите два дни от седмицата ви носят успех, но останалите делнични дни ще са трудни. Петък и събота са ярко успешни, а неделя ще е доста трудна.

Риби
Тази седмица настроението и капризите на времето, ще са като скачени съдове за представителите на зодия Риби. В никакъв случай не участвайте във финансови спорове, защото ще сте губещата страна. При това имайте предвид, че загубата ви ще е причинена от нечие коварство. Мислите си, че имате доста силни шансове за реализация на набелязана цел. На практика обаче нещата стоят по съвсем различен начин. седмичният хороскоп сочи, че ако вложите някакъв ресурс за реализиране на целта, ще останете много разочаровани, защото ще загубите. Понеделник и вторник са успешни, но сряда и четвъртък ще са доста тежки. Победният петък ще бъде последван от успешна събота и доста напрегната неделя, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.