Стойчо Керев разкрива бъдещето на света, което започва от България

1
4581

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост разглеждат важна тема за цялото човечество

Стойчо Керев

Силва Дончева е астролог и писател. Тя гостува в предаването „Новото познание„.

Епохата на Риби си отива и настъпва епохата на Водолей.

Риби е била тежка епоха, в която са изплащани дългове, грехове  и карми.

Епохата на Водолей е била въведена между 1910-1914 г. от учителя Петър Дънов.



Епохата на Водолей означава само едно нещо – Свобода. След като човек е изплатил своите грехове, той вече е свободен.

Когато настъпва нова епоха на няколко хиляди години, Господ изпраща духовен учител, който трябва да даде новите правила.

Предишният велик учител е бил Христос. Последният е Беинса Дуно, който проповядвал чрез учителя Петър Дънов.

От астрологична гледна точка, епохите на Риби и Водолей се препокриват в рамките на 400 години. Предстоят ни още между 200 и 300 години да живеем в двете епохи. Още нищо не се е установило решително.

По отношение на свободата, тя може да бъде на два полюса. Свободата като анархия или свободата като възможност за служба на околните. Лично всеки човек сам ще може да прави този избор за себе си.

Когато предстои да настъпи нова епоха, изпратеният Учител извършва всички мистерии. Той обучава определени хора, които ще продължат неговото дело. Също така очертава параметрите на новата епоха. Оставя и определени писмени доказателства за това какво трябва да се случи и как да стане.

В България Учителят Петър Дънов оставя огромен обем беседи. Завещава паневритмията и символът на новото време. Това е пентаграмът.

Ако за Риби говорим за кръста като символ на епохата, сега говорим за пентаграмата. В астрологията пентаграмът означава символът Свобода.

Много водещи страни по света са сложили петолъчки на своите знамена. Само на американското знаме те са 50. Други държави продължават да използват кръста. Например Великобритания. В т.нар. Юниън Джак са вложени 3 кръста. На Свети Георги (на английския флаг). На шотландското знаме е кръстът на Свети Андрей Първозвани. А на флага на Ирландия е кръстът на Свети Патрик. Когато през вековете трите страни се обединяват, тези кръстове остават на новото общо знаме.

Правилният начин за представяне на пентаграма е с върха нагоре. Това означава единство в името на Бога. Но също така означава и строга йерархия. На върха стои Иисус Христос.

Ако пентаграмата бъде обърната обратно, горе ще бъдат два върха. Нейното раздвояване е демоничен символ и означава анархия.

В астрологията пентаграмата представлява конфигурация. Новата епоха на Водолей ще има и нови кодове.

Човек ще трябва да осъзнае какво може да даде на обществото и по какъв начин може да служи на Бога. Каква ще бъде неговата обществена функция.

За епохата на Риби кодовете бяха различни. Поглед навътре към себе си. Изплащане на лична, семейна и обществена карма.

Още изключително интересни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Силва Дончева от видеото долу.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Имам много голямо уважение към Силва Дончева. Познавам я лично и съм възхитена от познанията, талантите и интелекта ѝ.
    Мойта забележка е следната: в днешните времена има и е възстановена Истинската Църква на Исус Христос с 12 апостола и пророк американеца Ръсел М. Нелсън, който е призован от Бог. Тя се казва ЦЪРКАВАТА НА ИСУС ХРИСТОС НА СВЕТИИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ и е същата църква, както е била и описана в Библията. Тя е официално регистрирана по всички части на света. Мисията в София се намира на ул.Марин Дринов 21 под ръководството на Президент Дейвис. Ще бъда щастлива, ако направите проверка и съответното проучване . Църквата на Бог е ЕДНА!!! Пророкът за цял свят ЕДИН!!!

    член на църквата от 26 години Мая Камберова

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.