Вижте уникалния подарък на Стойчо Керев за всички фенове (и неговия призив)

0
402

Журналистът и продуцент Стойчо Керев подари на своите фенове филма „Конспирация 2017“. За първи път имате шанс да го изгледате от къщи

Стойчо Керев

Стойчо Керев написа:

„Представяме „Конспирация 2017″ като жест към аудиторията на предаването, голямото доверие и взаимна симпатия. А също и темите разглеждани от нас през тези невероятни 7 години.“

Консултанти по проекта са популярните и обичани лектори  проф. Лъчезар Филипов, доц. Веселина Вачкова, проф. Бойко Рангелов.  Димитър Недков, д-р Илия Прокопов, проф. Дамян Попхристов, Кирил Кирилов, Сал Ракели.

Най-компетентен по отношение на извънземните е проф. Филипов. Той казва, че определени кръгове внушават на земляните, че извънземните са агресивни. И че искат да ни унищожават. Според проф. Филипов ако бяха агресивни, до сега са можели да ни ликвидират.



Наскоро се появи теория за смъртта на Джон Кенеди. Казват, че американският президент бил убит 10 дни след като поискал секретна информация за НЛО. Тази информация е събирана и тайно укривана от ЦРУ и НАСА.

Писателят Димитър Недков коментира, че НАСА е проект замислен още от Третия райх.

Господ е Творецът – създател на целия Космос. Но човекът е проект на извънземен разум, казва Кирил Кирилов. Това се случило на планетата Орион. Тогава началото било женско, а почитта е към Богинята майка. След преврат Богинята майка е заменена от мъжкото начало.

Рисунките в пещерата Магурата е нагледен израз за титаничната битка между съзвездията Орион и Сириус.

Българите сме богоизбран народ, казва проф. Дамян Попхристов. Защото сме натоварени с Божествена мисия.

Не пропускайте видеото долу.

Ще научите каква точно е Божествената мисия на нас българите.

Ще научите и напълно непознати, защото са били укривани до сега, факти за наличието Бог, на извънземен разум, за рептилите и богомилите.

Стойчо Керев се обръща с молба към всички свои фенове:

„За да продължим работата и снимките по следващия филмов проект от нашата трилогия… ние разчитаме и на тези от вас, които имат възможност.

https://novotopoznanie.com/support-us/ Направете го с бутона Donate или Подкрепи Новото познаниe.

Благодарим ви от сърце!“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.