Бучка захар решава на мига тези проблеми (II част)

0
286

Дори не сте предполагали колко полезна може да е тя

 

захар
Дори не сте предполагали колко полезна може да е тя

Колкото и невероятно да ви звучи, истината е, че бучка захар може да свърши чудеса в бита.

Достатъчно е малко количество захар, за да се избавите от цял куп неприятни проблеми, с които ви сблъсква ежедневието.

В следващите редове ще ви разкрием за какво може да ви помогне малко захар:

Неприятна миризма в хладилника
Това е проблем, с който се сблъсква почти всяка домакиня. Истината е, че можете да се избавите от него с помощта на три съставки. Нужно е само да изрежете сърцевината на един лимон и да го посипете със сода бикарбонат и захар. След това го сложете в хладилника. Само няколко минути по-късно от неприятната миризма няма да има и следа.



Мазни ръце
Ако ръцете ви са изцапани с някаква мазнина, можете да я отстраните на момента с помощта на захар. Нужно е само да изсипете малко количество от нея в ръцете си и да ги разтъркате интензивно. Накрая измийте със сапун.

Мръсна кафемелачка
Всяка домакиня е наясно, че този уред може да се използва не само за смилане на кафе. Тя би се справила отлично и с едри подправки, превръщайки ги за раз време в прах.
Факт е обаче, че след смилането на някои подправки в кафемелачката се появява неприятна миризма. За да се справите с нея, е достатъчно просто да смелите малко захар накрая.

Петна от трева
Тя ще отстрани безотказно зелените петна от трева по дрехите. Нужно е само да намокрите засегнатото място и да го поръсите със захар. Час по-късно изперете дрехата и ще останете очаровани от резултата, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.