Журналистка за протестите: Колко му разбира главата на 20-годишния от политика?!

0
178

Калина Паскалева изрази поредното си мнение за протестите!

„Протестиращите си имат тонколони, музика, студена бира и завързват разнообразни социални контакти. Топло е. Младежите демонстрират все по-голяма креативност в плакатите и транспарантите си срещу всички, които ги дразнят. Колко му разбира главата на 20/25-годишен, от съд, прокуратура, обвинения и обвинени, политика, е съвсем друг разговор и сега това не е тема. Но си кипи един собствен живот на тези протести и това си е, а клиповете и снимките във фейсбук изскачат постоянно – лайкове, споделяния, чудо е. Че то е по-интересно отколкото на Бийч Бара, нали?

Има много млади хора на протестите, което буди много въпроси у Калина Паскалева

Не мисля, че кафетата и ресторантите по Витошка и около Народния сега са пълни, точно защото всички младоци са в триъгълника на властта. Ми, без да го приемате за заяждане, защото е обикновена констатация – не помагате да се възстанови икономиката в центъра, конкретно, от затварянето й по време на пандемията така. Вчера видях и хора сред вас, които са облечени за по няколко хиляди лева и не им отива да викат редом с безработните, те явно са намерили своята схема за парички и то доста отдавна.

Ама пък вие сте революционери, нали? Какво толкова, че едни стотици хиляди левове не влизат в бюджета… Най-тъжното е, че реалните желания на истинските протестиращи, защото се отличават и такива, може да се изгубят някъде между Бийтълс и глупотевините на Бабикян.

Но като си млад, морето ти е до колене. Някой ден ще го разказвате това на децата си.



П.С: Не ме обиждайте и не предизвиквайте агресия към мен, излишно е. Просто друга гледна точка.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.