Тежка верижна катастрофа у нас взе жертва: Пътят затворен за движение

0
104

Съболезнования на всички близки на загиналата жена!

При днешната тежка верижна катастрофа жертва между Бургас и Айтос Сн: Нова ТВ

На пътя между Бургас и Айтос стана много тежка верижна катастрофа.

ТИР блъска  две леки коли, които се движат в насрещното платно.

При тежките удари четирима са пострадали. Жена на 58 години е загинала на място. Тя пътувала на предната седалка до шофьора в едната от колите.

Бяха правени обстойни огледи на място. Но все още няма изнесена информация каква е причината това да се случи.



Заради катастрофата движението в района е затруднено. От АПИ казват, че се използва обходен маршрут. От Бургас към отбивката за с. Българово по магистрала „Тракия“. Или от Айтос през Караново към Винарско и Камено до Бургас.

Ако водачите вече са достигнали до мястото на тежкото ПТП, те трябва да пътуват с повишено внимание, защото предвижването става само в едното платно.

Повече за трагичната катастрофа можете да научите от репортажа на Нова ТВ долу.

Синоптиците обявиха, че през двата почивни дни ще има валежи от дъжд.

Мократа пътна настилка е предпоставка за катастрофи ако водачите се движите с непозволено висока скорост и не спазвате Закона. Въздържайте се от изпреварвания, особено ако пътувате за първи път на това място и не познавате особеностите на трасето.

Пешеходците не трябва да пресичате пътното платно извън пешеходните пътеки и подлезите. На мокър асфалт спирачният път става много по-дълъг и спирането може да се окаже невъзможно.

Преди няколко дни в Габрово беше блъснат пешеходец в центъра на града, който не пресичал на позволеното място. Малко по-късно починал в болницата. Не си заслужава да рискувате вашия живот и щастието на вашите близки като не спазвате Закона.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.