Дамски нощници – удобство и с*ксaпил

0
537

Дамски нощници – удобство и с*ксапил

 Има ли жена, която да не иска да има в гардероба поне няколко чифта дамски нощници? Едва ли… Тяхното удобство и с*ксапил е отдавна известно.

Какви видове дамски нощници има?

Дамски сатенени или копринени нощници с презрамки. Те приличат на дълги фусти, които деликатно покриват тялото, разкривайки деколтето, раменете и често и гърба. Този модел на дамска нощница е много чувствен и подчертава женствените форми.



Дългите нощници могат да бъдат изрязана под бюста. В този случай те могат да бъдат направени от памук или смес от еластични влакна. Този модел отлично подчертава – оптически увеличава бюста, скрива корема.

Дамски нощници, завършени с дантела. В този модел меката, еластична дантела е декоративен елемент на деколтето и долната част на нощницата.

Дамските нощници могат да имат различни видове деколтета – лодка, в -образно деколте, квадратни, както и отворени или завързани.

КАКВО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД ПРИ ИЗБОРА НА ДАМСКА НОЩНИЦА?


Когато купуваме дрехи, като палто, панталон или рокля, можем да проследим фигурата си, как изглеждаме в дадена дреха. В случай на нощница такива критерии вече не са от значение.

 

Дори е без значение дали конкретен халат ще подхожда на нощницата. В дамската нощница трябва да ви е удобно и да се чувствате добре в нея – както в леглото, под завивката, така и сутрин след ставане.

Изберете нощница, изработена от мек материал, а дали ще е без или с апликации – зависи от собствения ви вкус. БулБел горещо препоръчват да се приспособете модела към сезона – дълги ръкави и по-топъл материал ще стоят добре през зимата, коприната и тънките презрамки през горещото лято.

Дамските нощници са добро решение, когато отиваме на почивка с приятели и ще живеем в обща къща. Или когато отидем в санаториум (не забравяйте да вземете джапанки или чехли със себе си). Също така е перфектно предложение за жени, които не искат да покажат прекалено много от тялото си, както и за тези с бръчки. Дамската нощница, комбинирана с кимоно или класически халат, ще създаде перфектно цяло.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.