Как да изберем подарък за мъж

0
201

Как да изберем подарък за мъж

Какъв е подходящият подарък за мъж? Мислили ли сте за мощен амулет, който е в състояние да защити собственика си от неприятности, да го предпази от негативни влияния и магически атаки? Да,  талисманите се създават, за да привлекат желаните ползи. Например, има талисмани за привличане на пари. Ако мечтаете да срещнете сродна душа и да създадете хармонично семейство, тогава в този случай индивидуалните талисмани също ще ви помогнат.

За съжаление, не винаги е възможно да се намери подходящ професионалист, а някои продукти са твърде обемисти или неудобни за носене около врата, в чантата или джоба. В такива случаи можете да направите талисмани за себе си от ключодържатели с надпис.

Като начало помислете за възможности за привличане на богатство и финансово благополучие. Такъв ключодържател трябва да има изображение на жаба или костенурка. А символичното изображение на слон ще помогне да се избегнат ненужни разходи. Както знаете, подобното привлича подобно. Следователно изображения на пари, монети, особено тези, вързани с червена панделка, ще привлекат финанси.



Ако мечтата на човек да закупи конкретно нещо или имот, тогава е желателно съответният артикул да бъде изобразен на ключодържателя. Например, емблемата на автомобил ще допринесе за придобиването на автомобил от тази конкретна марка. За да привлечете любовта в живота си, можете да закупите ключодържатели под формата на сърца или два лебеда или целуващи се гълъби. Два плетени пръстена също ще отворят перспективи за среща с нова любов или развитие на връзка със съществуващ любим човек.

Специално място заемат иконите и изображенията на светци. Тук е важно да знаете в коя конкретна област от живота помага този или онзи светец. Такива ключодържатели дават желания ефект, ако сте вярващ. В противен случай ключодържателят ще бъде просто красива играчка.

Желателно е вашият ключодържател-талисман да няма остри ъгли. Идеалната форма е кръг. Експертите по биоенергетика смятат, че отрицателната енергия се натрупва в острите ъгли, което може да няма най-добър ефект върху вашето тяло или събития.

Самият ключодържател не трябва да се носи заедно с ключовете. Можете да го закачите на мобилния си телефон, портфейла, чантата или просто да го държите в джоба си. Но е по-добре да е на място, където често ще го пипате. Тъй като контактът с талисмана е важен и ефектът от това се засилва значително.

С течение на времето повечето от талисманите губят силата си, тъй като дават енергия за изпълнението на вашите планове. Ако смятате, че ключодържателят ви вече не работи, трябва да го актуализирате, да го презаредите. За да направите това, най-добре е да го почистите, да го поставите във вода и да го поставите във фризера за една нощ. Извадете го сутринта и го поставете в стаята за размразяване. Сега той отново е готов да работи.

Персонализиран ключодържател с гравиране – евтин, но много специален подарък

Гравираните подаръци са спомен за десетилетия. Те могат да бъдат с:

Мотивационни надписи

Наистина оригиналните фрази са особено почитани, но все още популярни: „Никога не се отказвай“, „Никога не се отказвай от мечтите си“, „Не бъди като всички останали“, „Вселената винаги е на твоя страна“, „Превърни мечтите в цели “, „Трудностите са временни, усмихни се“ и др.

Любовни надписи

Този списък е просто огромен: „Ти си единственият ми“, „Аз ти принадлежа“, „Ти си моят свят“, „Любов завинаги“. Този списък може да бъде продължен!

Ръкописни надписи

Например, може да бъде дори автограф на „звезда“!

Запомнящи се дати

Ден, месец и година на раждане (ваше собствено, второ полувреме, деца и др.). Също така паметните дати включват деня: запознанства, сватби, дипломиране и др.

Геолокация

Координатите (дължина и ширина) на място, което означава твърде много за човек. Това е място за срещи, годеж, сватба, град на детството, покорен връх, координатите на собствения дом.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.