Заради Стоичков и неговото постижение отново се заговори за България по света

0
187

Браво на Камата!

Стоичков с ново постижение, Сн: gong.bg

Отново се появи в центъра на събитията.

Направо е неотразим!

Този път Христо Стоичков си прочу, понеже стана част от Epic, кампанията, организирана от производител на електронните игри KONAMI.

Ицо е получил негова лична специална карта за футболния симулатор eFootball 2023. Тя препраща всички фенове на Барселона към далечната вече 1994 г. и полуфинала от Шампионската лига. Тогава Христо Стоичков отбеляза 2 гола, с които беше постигнат успех 3:0 срещу Порто, писа gong.bg.



Лично Стоичков се похвали в социалните мрежи. Той написа: „Фенове на електронния футбол! Голяма новина! Вече съм част от кампанията Epic: FC Barcelona.
Картата ми пресъздава полуфинала на Шампионска лига на 27 април 1994: Барса срещу Порто, когато спечелихме 3:0 с два мои гола.
В кампанията сме с Алберт Ферер и Пеп Гуардиола. Шансът да ви се падна е 1 към 150, но се увеличава с всяко следващо завъртане. Офертата важи от днес до 2 февруари. Успех и много емоции с DreamTeam!“

Коментарите на феновете не закъсняха. Сред тях четем:

„Честито!!!“

„Най-великият български футболист за всички времена!“

„Оценка 97 – напълно заслужено. Стоичков – ниво Лео Меси и Кристиано Роналдо за 90-те. И един от най-добрите за всички времена.“

„Респект и уважение! Има те!!!“

„ВЕЛИКАН КАМАТА“⚽️„ЛИДЕР“

„Истинска легенда“.

Каквото и още да напишат феновете, то няма да бъде достатъчно да опише цялата колоритна личност на Стоичков и неговият изключителен спортен талант.

Екипът на topactualno.com поздравява изключителният Христо Стоичков за постигнатия нов успех!

Пожелаваме Ви да сте здрав, все така енергичен и зареден с хъс за нови победи!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.