За начинаещи: Звездев приготвя мързеливо най-лесната и супер вкусна

0
14670

Чудна

Звездев

За да изпълните рецептата на бг топ кулинар е необходимо  да смесите захарта и маята в купа. Прибавете и 2 с.л. брашно. Добавете малко топла водичка и бъркайте.

Добавете яйцето и разбъркайте. Получавате хомогенна смес. Тогава добавете останалото брашно. Бъркайте и прибавете малко сол. Солта не се слага в началото, защото маята няма да подейства добре.

Добавете още малко топла вода. Иван Звездев слага на 200 гр. брашно  по 80 мл вода.

Тестото е готово. Вземате тавата. Сипвате мазнина – зехтин, олио, мас, масло, фъстъчено масло. И сложете  тавата във фурната да се стопли. Около 5-10 минути на 200 градуса.



Докато тавата се загрява, пригответе соса. Той е мързелив, казва Иван Звездев. Доматите от консерва прекарайте през сито, за да вземете само сока и месото на доматите. Без люспите. Вижте на видеото долу как точно го направи българският топ кулинар.

Сложете чесън на прах. Неговият вкус не е така силен както при пресните скилидки. Сложете подправката – босилек, чубрица, риган. И 1-2 щипки захар.

В тавата изсипете тестото. Върху него доматения сос. Най-горе добавете филе, шунка, колбас или други продукти. Настържете кашкавал. Можете да сложите и други продукти, които имате в момента.

Печете във фурната. Поднасяте готовата пица още топла.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица „Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

По този начин ще научите нагледно всички подробности за приготвяне на вкусната мързелива пица. Заедно с всички пропорции на продуктите.

Екипът на  topactualno.com  пожелава на всички добър апетит и истинско удоволствие, докато си хапвате от тази вкусна  и мързелива пица,  по предложение на Иван Звездев!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.