Катето Евро свали 2 размера на дрехите по метода на д-р Лефорт (актрисата сподели опита си)

0
1984

Чаровната актриса от „Оркестър без име“ – Катето Евро щастлива от постигнатото

С минус два размера на дрехите за предстоящия летен сезон се похвали актрисата Катето Евро. Чаровницата от хитовия филм „Оркестър без име“ е щастлива от постигнатото и не се поколеба да го сподели с приятели и симпатизанти. Тя разкри, че е отслабнала с мощния метод на д-р Лефорт (д-р Колет Лефорт), при това само за няколко седмици.

„Радвам се като малко дете, но не защото съм свалила няколко килограма, а защото това ми беше зверски трудно. Общо взето никога не съм била дебела, но тази зима понатрупах и трябваше да си купувам доста нови дрехи, предимно панталони. Горда съм, че успях да се върна във форма, тъй като всяка жена знае, че с напредването на възрастта, отслабването става все по-трудно. Не е като да отслабваш на двадесет и няколко години“, признава Катето Евро, а покрай нея по метода вече се запалиха поне десетина от приятелите й.

Катето Евро
Катето Евро е горда от постигнатото и вече мечтае за морето

Методът на д-р Колет Лефорт включва едно съвсем простичко правило – никога, докато се храните, не бива да смесвате протеини с въглехидрати. „Лесно е, а и страшно вкусно. Забравяте просто за мусаката и пилето с картофи, и сте готови. Когато ядеш месо, към него може да прибавиш гарнитура от зеленчуци – без значение дали задушени, или сурови на салата. Ако пък хапвате спагети, към тях добавяте също зеленчуци, тъй като те са въглехидрат“, обяснява Катето Евро.

Тя се отказала от сладките и пържени храни, като за сметка на това консумира много вода и чай през целия ден. А уникалната смес на д-р Лефорт, която е задължителна към метода за отслабване, приготвя всеки ден.



Сместта на д-р Колет Лефорт е съвсем простичка и се приготвя от половин чаена чаша вода, три лъжици куркума и щипка черен пипер. Всичко това се слага на котлона да ври и се бърка непрестанно до получаването на хомогенна смес. След това се изсипва в стъклено бурканче и се съхранява в хладилника като се взима по една чаена лъжичка три пъти през деня, преди всяко хранене.

Сместта заедно с диетата гарантират наистина бързо и качествено отслабване, сияе Катето Евро. „Ей ме на, като нова съм“, в типичния си стил се смее актрисата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.