Новината за болестта на Жени Калканджиева почерни семейството й

3
9868

Жени Калканджиева е зле, а близките й са ужасени от неочакваната вест за състоянието й

Семейството на Жени Калканджиева бе довършено от неочакваната вест за влошеното й състояние и болестта, за която никой досега не подозираше. Оказа се, че шестата по красота в целия свят, прекрасната Евгения Калканджиева, има сериозни проблеми с алкохола, които вече не са порок, а диагноза.

Жени Калканджиева страда от болестта алкохолизъм, но лошото е, че все още не осъзнава колко страшна е тя за психиката и здравето й, разкриха близки до семейството на хубавицата, пише вестник „Всеки ден“.

Жени Калканджиева
Жени Калканджиева е болна от алкохолизъм, ужасени са близките й

Проблемът на Жени Калканджиева датира много отдавна като по време на участието й с Тачо във Вип Брадър зрителите отлично видяха как двамата не пускат чашката, а пиянските им скандали редовно огласяха Къщата. След края на предаването състоянието на Евгения Калканджиева се утежнило, тъй като тогава Стефан Манов напусна дома им заради масовите си изневери.

„Жени го изгони и бракът им приключи, но това й се отрази наистина пагубно. Тя не само пие, но трепери, когато няма алкохол. Това е присъщо за всички алкохолици и Жени трябва да се лекува незабавно. Страшното е, че ако сама не го осъзнае и не вземе мерки, никой не може да й помогне, а досега поне тя се държи така, сякаш е абсолютно здрава и й няма нищо. Алкохолизмът обаче е болест и то от най-коварните“, притесняват се искрено приятелите на собственичката на „Визаж“.



Разтревожен за нея бил и съпругът й Тачо, който въпреки любовните си похождения, започнал да чувства вина, че жена му се е докарала до това състояние и заради него. За никого не е тайна, че откакто се ожениха, Жени и Тачо не успяха да излязат от омагьосания кръг на проблемите и вечните си разпри, които Калканджиева започна да дави в морета от пиячка.

„Кой каквото ще да говори, но не е нормално една жена да изпива сама цял литър уиски, а Евгения го прави редовно. Тя постоянно обикаля клубовете и дискотеките в София, но не, за да танцува, а за да пие. Близките й настояват да се лекува и да прегледа обстойно черния си дроб, защото пораженията върху него може да са страшни и за живота й“, притесняват се близки познати на хубавицата Калканджиева.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Slushah samo parvite 5 Min. ot interviewto i mi beshe napalno dostata4no toja Sasho da mi se prevarne v Prostakov. Takiva leki vaprosi zadava na Geni, zasto rabotela kato servitjorka, pak moglo da bade elitna prostitutka. Palen bokluk e toja, koito ne e bil nikoga v 4ugbina bez da znae dobre ezika i da se bori s givota. Negovata ligla zasto ne Stoja v London, ami se varna v Sofia. Sastoto v 4ugbina e trudno i gi njama vrazkite na tati i na Mama. A v Sofia po TV-to si e drugo, debeli honorari i ne mogesh da i zatvorish ustata.

  2. Евгения Калканджиева да се лекува навреме от алкохола защото е напълно възможно да умре мои познати точно от пустото пиене на алкохол умряха някои хора сами си съкращават живота и не се ли пазят сами не си ли вардят здравето никой не може да им го варди затова Жени да го спира този скапан алкохол навреме докато не е станало прекалено късно.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.