Учените откриха кой витамин унищожава рак

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Учените не спират да търсят решения в борбата с рак. Те работят неуморно и резултати не липсват. Научихме и кой витамин унищожава рак

Витаминът B17 >, по-известен още като амигдалин или лаетрил, стана ясно, че притежава уникалната способност да убива клетките на рак.

Имало е известен период от време, в който лекарите активно предписвали витаминът B17, но след като се появили чудесните резултати, големите фармацевтични кампании забранили неговото производство, защото е прекалено евтин препарат.

рак

Против рак яжте ядки от кайсии и ленено семе

Жалко е за онова, което разкри Едуард Грифин пред чуждата преса и цитиран от http://healthandfood.eu.

Ежегодно големите концерни за производство на лекарства пускат на пазара какви ли не скъпоструващи лекарства, с които по-скоро морят пациентите, а онова лесно и доказано средство, при това толкова евтино за борба с рак е забранено да се произвежда от FDA – Американска организация за контрол качеството на храните и на лекарствата.Мотивът за забраната е, че цитираният витамин B17 нямал положително влияние в борбата с рак.

Естествен витамин B17 (по-точно веществото амигдалин) можете да си набавите от костилките на кайсиите и на горчивия бадем.

рак

Против рак – капсули витамин B17

То се съдържа още в костилките на вишните, прасковите, сливите. В семената на ябълките, крушите и гроздето.

рак

Против рак –  B17 в хранителни добавки

Ако ядете ядки от кайсия, те не крият опасност за вас, но в големи количества ядки от останалите плодове (вишни, праскови  и сливи), могат да предизвикат натравяне.

Най-лесният и сигурен начин да си  набавите амигдалин е чрез лененото семе под формата на натурални семки, които се продават в хранителните магазини. С тях можете да гарнирате салати и печива вместо сусам.

Можете да го набавите и чрез лененото масло, което се продава в стъклени бутилки. Пие се по 1 с.л най-много 3 пъти дневно преди ядене. Но и по 1 с.л. сутрин пак има добър ефект върху организма.

рак

Против рак – B17 в хранителни добавки

Дистрибуторите на хранителни добавки предлагат витамин B17 на капсули в опаковки по 100 броя, но цените не са евтини (между 100 и 250 лева).

Ако имате нужда, потърсете в интернет от кого можете да си купите.

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар