Учените откриха кой витамин унищожава рак

0
812

Учените не спират да търсят решения в борбата с рак. Те работят неуморно и резултати не липсват. Научихме и кой витамин унищожава рак

Витаминът B17 >, по-известен още като амигдалин или лаетрил, стана ясно, че притежава уникалната способност да убива клетките на рак.

Имало е известен период от време, в който лекарите активно предписвали витаминът B17, но след като се появили чудесните резултати, големите фармацевтични кампании забранили неговото производство, защото е прекалено евтин препарат.

рак
Против рак яжте ядки от кайсии и ленено семе

Жалко е за онова, което разкри Едуард Грифин пред чуждата преса и цитиран от http://healthandfood.eu.

Ежегодно големите концерни за производство на лекарства пускат на пазара какви ли не скъпоструващи лекарства, с които по-скоро морят пациентите, а онова лесно и доказано средство, при това толкова евтино за борба с рак е забранено да се произвежда от FDA – Американска организация за контрол качеството на храните и на лекарствата.



Мотивът за забраната е, че цитираният витамин B17 нямал положително влияние в борбата с рак.

Естествен витамин B17 (по-точно веществото амигдалин) можете да си набавите от костилките на кайсиите и на горчивия бадем.

рак
Против рак – капсули витамин B17

То се съдържа още в костилките на вишните, прасковите, сливите. В семената на ябълките, крушите и гроздето.

рак
Против рак –  B17 в хранителни добавки

Ако ядете ядки от кайсия, те не крият опасност за вас, но в големи количества ядки от останалите плодове (вишни, праскови  и сливи), могат да предизвикат натравяне.

Най-лесният и сигурен начин да си  набавите амигдалин е чрез лененото семе под формата на натурални семки, които се продават в хранителните магазини. С тях можете да гарнирате салати и печива вместо сусам.

Можете да го набавите и чрез лененото масло, което се продава в стъклени бутилки. Пие се по 1 с.л най-много 3 пъти дневно преди ядене. Но и по 1 с.л. сутрин пак има добър ефект върху организма.

рак
Против рак – B17 в хранителни добавки

Дистрибуторите на хранителни добавки предлагат витамин B17 на капсули в опаковки по 100 броя, но цените не са евтини (между 100 и 250 лева).

Ако имате нужда, потърсете в интернет от кого можете да си купите.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.