Задава се необичайна сватба в Пловдив

0
390

Организатор на тази необичайна сватба е Пловдивската опера

Задават се необичайна сватба в Града под тепетата.

Тази необичайна сватба ще се състои на 16 юли. Вероятно вече си задавате въпроса какво може да е необичайното.

Веднага ще ви отговорим. Необичайната сватба започва с необичайна обява, която бе разпространена от Пловдивската опера. От там обявиха, че търсят двойки, които биха искали да сключат безплатен граждански брак на Античния театър.
Единственото условие, което поставят организаторите на тази необичайна сватба, е това да се случи точно на 16 юли по време на спектакъла „Любовен еликсир”.

Организатор на тази необичайна сватба е Пловдивската опера
Организатор на тази необичайна сватба е Пловдивската опера

За съжаление не всички изявили желание да се възползват от възможността да си кажат заветното ”да” на сцената на Античния театър в Пловдив ще станат част от сюжета на операта „Любовен еликсир”.
Със сигурност двойката, която е решена да приеме предизвикателството ще помни дълго този ден.



Организаторите разкриват, че сюжетът на операта до голяма степен наподобява днешното забързано време, в което все по-често продаваме чувствата си и забравяме да си кажем „Обичам те!”.
Замисълът е младоженците да съберат смелост да признаят публично любовта си по примера на един от главните герои в „Любовен еликсир”.
Признанието им ще бъде подкрепено от повече от 200 певци, музиканти и балет.
Операта пък ще осигури безплатно танците, песните, виното и цялата организация на събитието, в това число и роклята на булката.

При все, че желание са изявили повече от 30 млади двойки, то от щастливата възможност ще може да се възползва само една от тях, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.