Мария Илиева показа новото си гадже

0
403

Мария Илиева излиза с футболиста Стивън Петков

Певицата Мария Илиева показа новото си завоевание на любовния фронт.

Футболистът на „Берое” Стивън Петков, който е юношески национал на България пусна доста любопитен фотос на стената си в официалната страница във Фейсбук.
От публикуваната снимка ясно личи, че Петков е в интимно близки отношения с Мария Илиева.

Всъщност новото завоевание на Мария Илиева едва ли е изненада за някого, тъй като отдавна е ясно, че тя си пада по доста по-млади от нея представители на силния пол.

Мария Илиева излиза с футболиста Стивън Петков
Мария Илиева излиза с футболиста Стивън Петков

Името на юношата на „Левски” придоби известност след грандиозния скандал с уредени мачове, в който бе забъркан.
Припомняме, че юношеският национален отбор до 19-годишна възраст бе замесен в скандала в началото на август, миналата година.



В средата на октомври 2014 година, Апелативната комисия към Българския футболен съюз потвърди решението на Дисциплинарната комисия в резултат, на което Стивън Петков бе лишен от състезателни права.
По-късно обаче той бе реабилитиран.
Треньорът на „Берое” – Петър Хубчев ще може да разчита на подкрепата на новото завоевание на Мария Илиева за началото на футболния сезон.

Преди това на Мария Илиева бе приписана нова изгора – 18-годишният рапър Атанас Колев, който бе сензацията на миналогодишното издание на „Х Фактор”. Мария Илиева, която е два пъти по-голяма от Атанас не се притеснява от коментарите на околните, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.