Какво наказание бихте избрали за биячите на малкия Христо?

0
454

Малкият Христо излезе от кома

Новият случай на насилие върху 3-годишния Христо предизвика вълна от коментари в социалните мрежи.

Докато едни обвиняват майката на малкия Христо, че го е поверила на грижите на Александър Донов и Патрик Първев, то други са категорични, че вината за случилото се, е изцяло на двамата насилници.
Междувременно в медиите се появи разнородна информация за насилниците на Христо.

Малкият Христо излезе от кома
Малкият Христо излезе от кома

Някои посочват, че Александър Донов и Патрик Първев са върли почитатели на серийните убийци, а други твърдят, че са с различна сексуална ориентация.
Така и не е ясна причината за жестокото посегателство над малкото момче.
Двамата изверги получавали от майката на малкия Христо по 1 000 лева месечно, за да се грижат за него. „Грижите”, които са полагали обаче излязоха наяве, след като детенцето едва не срещна смъртта в резултат на жестокия побой, който му бе нанесен от двамата гледачи.

Стореното от двамата изверги е повече от отвратително и не може да бъде описано с думи. А те очевидно са се кефили на това, което вършат, след като са сметнали за необходимо да го заснемат с мобилните си телефони.
Майката на 3-годишния Христо се върна от чужбина веднага след като научи за случилото се. Тя изплака, че бащата на Христо, който е арменец ги изоставил малко след раждането му и е принудена да се грижи сама за детето си.



За щастие малкия Христо успя да превъзмогне тежките травми и излезе от кома. Той вече е буден, а лекарите твърдят, че е добре, предвид състоянието му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.