Седмичен хороскоп за 27 Юли – 3 Август 2015 г. – 1 част

0
549

Вашият седмичен хороскоп за 27 Юли – 3 Август 2015 г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп ви очаква ситуация, която ще ви принуди да вземете сложно решение относно романтичния си живот. Постарайте се да обмислите всичко внимателно, за да не съжалявате в бъдеще.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През цялата седмица ще ви преследва желанието да си откраднете още един миг спокойствие под завивките. Това може да е свързано както с простата нужда от отпускане, така и с желанието да избегнете пререкания с близките хора. Обърнете специално внимание на проблема, ако има такъв.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп може да се окаже, че все пак сте имали още нещо за казване по някои от темите, които смятате за приключени. Съвсем скоро звездите ще ви представят възможността да изчистите проблема и този път се опитайте, да не оставите нищо неизяснено.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



РАК (22 юни – 22 юли) Голяма част от Раците ги очаква изключително благоприятна за финансите седмица. Настройте се на финансова вълна и се пригответе да монетаризирате всяка възможност, която срещнете.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Краят на седмицата ще донесе за повечето от представителите на знака Лъв несигурни моменти. Емоциите и егото ще се развихрят, замъглявайки способността да вземате трезви решения. Бъдете внимателни, ако се окажете в ситуация, засягаща кариерата ви.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп ще бъде най-добре, ако си дадете почивка. Намалете скоростта, с която обикновено се изстрелвате срещу новите предизвикателства и си дайте време да обмислите бъдещите си планове.

Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.