Стилиян Петров и неговото семейство изживяха едно прекрасно събитие днес (ВИДЕО)

0
307

Стилиян Петров и неговото семейство са в София в момента и заедно изживяха едно наистина прекрасно събитие в компанията на близки, роднини и приятели

Стилиян Петров и неговата съпруга Паолина направиха кръщене на техния син Кристиян в столичния храм „Света Неделя“.

Единствено екип на btv беше допуснат в храма, за да направи дискретен репортаж за това толкова важно събитие в живота на сем. Петрови.

Сред гостите в църквата „Света Неделя“, съпричастни към Светото кръщение на малкия Кристиян бяха двамата елитни български футболисти Димитър Барбатов и Мартин Иванов – близки приятели на Стенли.

Стилиян Петров подчерта, че заради болестта, семейството е отложило Светото кръщение на техния малък син, но ето, че точният момент настана и те не са можели да отлагат повече.



stilian-petrov
Стилиян Петров и неговото семейство направиха Свето кръщение на техния малък син Кристиян

Както и читателите сами ще видят от видеото, Стенли изглежда прекрасно и ако човек не е започнат с драмата в тяхното семейство, и през ум не би му минала мисълта, че той беше в истинския ад, от който успешно излезе.

Целият екип на Топактуално.ком пожелаваме на Стилиян Петров и на цялото му прекрасно семейство да бъдат здрави и да изживяват само щастливи дни със закрилата на Всевишния!

Изгледайте видеото с репортажа от btv ТУК.  Ако не желаете да гледате цялата спортна емисия, преместете плъзгача на 02:50 минута, за да станете съпричастни със семейното щастие на Стилиян Петров.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.