Пийте 3 пъти на ден от тези отвари и ще забравите за излишната вода в тялото си!

0
340

Тези отвари се правят бързо и лесно, евтини са и най-вече ефективни

През лятото, а и не само, много от нас имат склонността да задържат вода в организма си. Това не е добре – не само естетически, тъй като изглеждаме видимо напълнели, но и не е добре за здравето.

За да спрем този досаден и проблемен процес на задържане на вода в тялото, днес ще ви предложим три рецепти, определени и от специалисти като най-добрите в случая.

вода
Няма да се сетите що е то вода в тялото, ако редовно приемате от тези билкови отвари

Те се приготвят лесно в домашни условия, евтини са и най-вече ефективни, защото са на базата не на химия, а на чисти природни съставки. Ако пиете от тях или си изберете само една от тях, по три пъти на ден, изцяло ще забравите за проблема с излишната вода и отоците по тялото ви.

А ето и самите рецепти, тяхното съдържание и начинът, по който да ги изпълните.



Вземете две лъжици смлени на ситно листа от мечо грозде и ги залейте с 200 грама вряла вода. Оставете ги в нея да се сварят за 5-10 минути, а като изстине отварата, прецедете и пийте от нея през деня.

Другата рецепта гласи да смесим равни части от смачкани и сушени плодове от хвойна, корен от глухарче и брезови листа. Една лъжица от тази смес заливаме отново с 200 грама вряща вода и оставяме да се запари, а после да се охлади. Прецеждаме течността и пием от нея по една лъжица около половин час преди всяко хранене.

Третата смес се приготвя от равни количества полски хвощ и брезови листа. Взимаме две лъжици от тази смес и ги заливаме с 400 грама вряла вода. Оставяме докато кипне и после да изстине напълно. Пием от отварата три пъти на ден като съответно сме разделили и течността на три равни части.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.