Светът полудя по тази антиоксидантна бомба

0
294

Върши чудеса за организма

Тази антиоксидантна бомба върши чудеса за организма и то за изключително кратко време.

Освен това тя е от огромна полза за всички онези, които са избрали да живеят здравословен живот в съчетание със спорт. Можете да приемате тази антиоксидантна бомба винаги, когато усетите жажда.

Специалистите са категорични, че ако комбинирате водата с бамбук, тя се превръща в незаменима антиоксидантна бомба.
Извлечената зелена съставка от листата на бамбука, е най-новата световна тенденция в здравословния начин на живот, по която луднаха стотици хиляди.
И това не е никак случайно, тъй като е всеизвестно, че екстрактът от бамбук е естествен антиоксидант и има мощно антимикробно действие. Освен това тонизира тялото и го зарежда с нова порция енергия, която ще ви окрили и ще ви даде сили да вършите ежедневните си задачи неусетно.

Върши чудеса за организма
Върши чудеса за организма

Тази антиоксидантна бомба ще се превърне в любимото ви питие, тъй като освен редицата ползи за здравето, тя е изключително вкусна.
Диетолозите пък твърдят, че в нея се съдържат всички хранителни качества на бамбуковите листа, които до неотдавна бяха пренебрегвани.
Напитката вече се е превърнала в любима на стотици хиляди хора в Щатите и Канада и вече е истинска световна сензация.



За да си приготвите тази напитка са ви необходими само вода и екстракт от бамбук, който може да бъде заменен успешно и с бамбукова сол. Прибавете ½ ч.л. от бамбуковата соли няколко капки лимонов сок в леко затоплена вода. Диетолозите препоръчват да приемате тази толкова полезна смес сутрин преди закуска, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.