Седмичен хороскоп от 8 септември до 14 септември 2014 г. – 2 част

0
960

Вашият седмичен хороскоп (от 8 септември до 14 септември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица ви дава шанс за професионално израстване. Не се отказвайте от предложенията, дори отговорностите да ви се изглеждат прекалено големи. Струва си да рискувате!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Настоящата седмица е благоприятна за пътуване и срещи, с които ще поставите основи на перспективни отношения. Не се притеснявайте за моментните финансови смущения, може да разчитате на подкрепа от партньори и приятели. През почивните дни любимите хора ще ви изненадат приятно, помислете как да им се отблагодарите подобаващо.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През настоящата седмица е важно да не си разваляте настроението, като избягвате конфликтни ситуации.  Направете трезва преоценка на своите взаимоотношения и се освободете от оковите, които ви спъват. Толерантността не значи вие да пренебрегвате изцяло своите интереси. През уикенда можете да се заемете с работа, но само ако тя ви доставя удоволствие.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е благоприятна за общуване. Сред хората около вас може да откриете нови съмишленици и подкрепа за вашите творчески проекти. След известно колебание ще намерите успешно разрешение на финансовите проблеми.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настоящата седмица е необходимо да се заобиколите с доверени приятели. Те може да ви подкрепят в трудна минута и няма да ви подведат. Важно е да не се отказвате при първите изпитания. Тяхното преодоляване ще Ви помогне да усетите вкуса на победата. Организирайте грандиозно парти и се насладете се на успеха. Вие го заслужавате!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица може да ви изненада с много нови и неочаквани открития в личен и професионален план, така че умерена доза риск и авантюризъм в някои случаи е съвсем оправдан. Доверете са на интуицията и не се страхувайте от погрешни стъпки – успехът ви очаква!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.