Извънземни оставили своите следи в Родопите

0
1072

Много доказателства по света говорят за присъствието на извънземни. Интересното е, че и у нас – по-точно в Родопите те са оставили своите следи

Извънземните отдавна посещават Родопите

До с. Дъждовница има скали, в които са издълбани интересни пещери.

Дълги години за тях се говореше, че били светилища на траките. Но всеки един алпинист, който е успял да ги обиколи, казва, че подобно нещо не може да бъде направено от хората, още повече хиляди години преди нашата ера.

Така, че   версията за светилища на траките направо отпада.

По повод на мистериозните пещери беше потърсен за коментар известният уфолог проф. Стаменов, писаха в novini.bg.Проф. Стамен Стаменов обяснява, че за него тези пещери са направени от извънземни. Като доказателство той цитира формата на пещерите – трапецовидна. Това са били гробници. В тях различни извънземни са извършвали своите погребения по специални техни ритуали.

Родопите не са само място със силен енергиен заряд, но също така те са значими на галактическо ниво.

По тази причина преди 8 000 години Орфей е живял там и на това свещено място е изградил своята школа. Днес скалите до с. Дъждовница крият тайните на извънземни.

В тези скали в Родопите извънземни са идвали

Наблизо до Родопите се намира планината Странджа.
Тайни подземни тунели свързват двете планини, защото някъде в Странджа има специално оборудвани помещения с ултра модерни компютри, управлявани от Галактическата федерация на светлината.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.