Седмичен хороскоп от 15 септември до 21 септември 2014 г. – 1 част

0
544

Вашият седмичен хороскоп (от 15 септември до 21 септември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп сега наоколо цари войнствено настроение, но не трябва да започвате седмицата със спорове и претенции. Избягвайте да споделяте своите планове и идеи, пазете се от конкуренцията, особено в личния живот. Високата работоспособност ще позволи да се справите с всичко преди определения срок, така че през уикенда ще можете да отдъхнете с чувство за изпълнен дълг.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Настоящата седмица ще бъде изпъстрена с различни събития. Трудно да се успее във всичко, но може да опитате. Очакват ви много нови преживявания, интересни хора и дела, които изискват творчески подход. Споделете своята креативна енергия и добро настроение със света. Намерете нови приятели и съмишленици!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настоящата седмица вероятно ще бъде трудно да запазите ясна мисълта си, защото се задава буря от емоции и не само в романтичната сфера. Постарайте се да овладеете неудовлетворението от неизпълнените обещания. Откровен разговор с важни за вас хора, ще помогне за решаване на проблем, който ви смущава отдавна.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп време е престанете да витаете в облаците. През настоящата седмица ще трябва да стъпите здраво на земята. Имате шанс за реален, а не въображаем успех, затова защитавайте активно позицията си в спора. Възможно е тези дни да се изпълни едно ваше старо желание. През уикенда това ще донесе добро настроение и вяра в доброто бъдеще.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Настоящата седмица обещава да бъде доста напрегната, но резултатна. Необходимо е само да определите ясно целите и последователно да ги преследвате. Успехът ще дойде бавно, но в замяна на това ще бъде траен и ще ви изпълни с чувство на увереност в собствените способности. Заслужавате се поглезите с един приятен уикенд, не отказвайте покана за кратко пътешествие!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица имате възможност за плодотворна и спокойна работа. И ако професионалната реализация ви носи удоволствие, за по-добро не може да се мечтае. Плодовете на вашият труд ще имат сериозно финансово измерение. Почивните дни обещават невероятни изненади, пазете силите си, за да им се насладите!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.