Не е за вярване: Смартфони и 3D-филми от далечната 1947 г.

0
550

Нашият живот е една пълна мистерия. Видео от 1947 г. показва, че през 1947 г. хората са използвали смартфони и са гледали 3D-филми

смартфони
Смартфони през 1947 г. – кой притежаваше тази пророческа дарба?

Кинолента, която е заснета в далечната 1947 г. показва онези чудеса на техниката, които използваме в последните няколко години.

В материала от руската медия не се споменава кой е заснел късометражния филм, но това е станало в онези години, когато телевизията е прохождала.

В началото на филмчето е представена млада и красива французойка, която седи в кафене.

Тя се оглежда, след което бърка в дамската си чанта и вади нещо, което прилича малко на радиостанция.Лицето, което озвучава лентата казва, че след години ще се появят апарати, които ще бъдат не по-големи от фенерче, но от тях хората ще могат да четат новините, политическите обзори, модните тенденции, спорт. Дори кръстословици ще могат да решават на тези малки прибори.

После виждаме млади хора, които пътуват в градския транспорт и там използват своите смартфони с помощта на  Wi-Fi.

Двамата младежи, които се сблъскаха на пътя и щяха да се сбият също се бяха вглъбили в своите телефони.

Напълно случайно е намерена въпросната лента, която се превърна в световна сензация.

Кой я е заснел? Напълно неизвестно. Кои са хората, които участват в нея? Второ неизвестно.

Чия е идеята за този филм и кой е притежавал подобна пророческа дарба, че да може да предвиди и в най-най-смелите си мечти, че подобно нещо ще се превърне в реалност? Трето неизвестно.

Дали пък това не е дело на извънземни или на развит космически разум, за който научаваме от поредицата “Въпрос на гледна точка”?

А може някой да е скътал лентата като доказателство, че животът ни тече в четири измерения, както е твърдял Айнщайн. Там, където минало, настояще и бъдеще са едно цяло.

Наскоро писахме за една снимка от далечното минало, на която се виждат странни неща и за пътуване във времето. Научете за нея ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.