Тези ударни упражнения стапят сланинките по корема (резултати само след 2 седмици)

0
263

С тези наистина добри упражнения ще видите първите си резултати само след две седмици

Сланинките и мазнините по корема са проблем на много хора, както мъже, така и жени. Лошото е, че със застоялия начин на живот, все повече млади хора са принудени да се примиряват с не особено красивата гледка пред огледалото.

Не всички обаче знаят, че има няколко прости и страшно ефективни упражнения, които ако ги правите всеки ден в течение на две седмици, ще видите първите си резултати пред огледалото. И те наистина ще ви очароват.

упражнения
Страхотни упражнения за корема, изчистват мазнините за седмици

Първото от тези упражнения е коремните преси. За тях едва ли има какво толкова да обясняваме, защото всички ги знаем още от часовете по физическо в училище. Правете ги на гладно всеки ден, поне по 20 повторения и резултатът няма да закъснее.

Само с коремни преси обаче не става, затова заедно с тях изпълнявайте и останалите посочени упражнения. Като това да легнете по гръб на земята и да свиете краката си в коленете. Ръцете поставяте зад врата си и започвате да вдигате сгънатите крака, докато почти докоснат гръдния ви кош. Повтаря се поне 15-20 пъти.



След това отново в легнало положение, изпънете краката и започнете просто да ги повдигате нагоре, двата крака заедно. Повдигайте колкото може по-нависоко, отново 20-ина пъти.

И накрая направете упражнението лява ръка ляв крак като отново сте по гръб и вдигате последователно левия крак заедно с лявата ръка към него, а после десния с дясната ръка. Гарантирано ако изпълнявате тези упражнения редовно, ще се простите с мазнините по корема си и ще се радвате на прекрасна талия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.