Ретрограден Меркурий: Ето какво негативно влияние оказва на всяка зодия (ЧАСТ 2)

0
245

Периодът на ретрограден Меркурий е особен, затова всеки човек трябва да бъде внимателен и прецизен. В противен случай може да си навлече последващи неприятности

Представителите на всяка зодия трябва да обърнат внимание на своите слаби страни, за да не попаднат в клопките на недоброжелатели, които много по-лесно могат да ви измамят в този период на ретрограден Меркурий  (17 септември – 10 октомври).

За първите 6 зодии прочетете ТУК >>>.

Зодия Везни имат силно развито чувство за справедливост. Но в периода на ретрограден Меркурий не трябва да го проявяват прекалено явно,  защото по-късно може да разберат, че са изтълкували чуждото поведение погрешно и да си навлекат големи проблеми.

Представителите на зодия Скорпион често изпитват подозрения към своите партньори или половинки. Проявяват изблици на ревност понякога и без основание.



В периода на ретрограден Меркурий внимавайте, защото едно погрешно обвинение към вашата половинка, може да ви коства бъдещ развод.

zodii
Ретрограден Меркурий оказва негативно влияние на всяка зодия

Зодия Стрелец е влюбчива и когато някой към прояви към тях по-специално внимание, те са готови дори да изневерят на своята половинка.

През периода на ретрограден Меркурий си наложете воля на характера, защото вашата забежка може да стане достояние на вашия партньор или да бъдете измамени по друг начин от човека, с когото сте имали неволна авантюра.

Представителите на зодия Козирог са изключително амбициозни. Това качество е положително при нормални обстоятелства, но в период на ретрограден Меркурий може да насочите вашите амбиции в погрешна посока и после да се окаже, че сте допуснали непростими грешки.

Зодия Водолей търси взаимност в хората около тях и от техните партньори. Ако в този особен период усетите, че вашите близки не проявяват към вас нужната отзивчивост, не правете излишни сцени и не вдигайте скандали, защото може без причина да ги обидите  и после да имате по-сериозни проблеми с тях.

Представителите на зодия Риби са изключително интуитивни, но и прикрити, защото често изпитват различни страхове. В периода на ретрограден Меркурий тези качества ще ви бъдат изключително полезни и необходими, за да се предпазите от бъдещи проблеми.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.