Спрете косопада с тази стара испанска рецепта (неподозиран ефект)

1
498

Проблемът с косопада засяга много хора, особено при смяната на сезоните, когато често пъти дори ни плаши

Косопадът е проблем, който тормози мнозина и особено дамите. При смяната на сезоните често пъти забелязваме усилено падане на косата по гребена и възглавницата, което едва ли не ни изправя пред панически страх.

Сезонният косопад е нещо нормално, но дори той може да бъде предотвратен. А ако имате нездрава, тънка или рядка коса, подложена на системно третиране, тази стара испанска рецепта ще й повлияе повече от благодатно.

косопад
Тази стара испанска рецепта е пренесена в страната още преди 1200 години, а жените масово я използват от поколения насам до ден днешен

За целта ви трябва половин добре узрял банан, който смесвате в подходящ неметален съд заедно с няколко парченца пъпеш, една лъжица зехтин и лъжица извара, но от истинско мляко. Всичко това разбивате добре, докато се получи напълно хомогенна смес.

Тази смес обилно се нанася на предварително измитата и чиста коса, като се оставя да престои с нея поне 30-40 минути. След това изплакнете косата си само с хладка вода и в никакъв случай отново не я сапунисвайте с шампоан.



Рецептата е силна, затова е достатъчно да я правите веднъж в седмицата, за да укрепите значително косата си и да се сбогувате веднъж завинаги с досадния косопад.

Тази стара испанска рецепта е пренесена в държавата още по времето на мавританското нашествие, преди повече от 1200 години. Тя е страшно популярна на Иберийския полуостров, а предимно жените я използват от поколения. Резултатите наистина са удивителни и ви желаем успех в начинанието!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Малко неприятно звучи да си слагаш храна на главата, но след като са неща, които ставят за ядене и си ги слагаме в устата, защо не и на главата. В името на красотата и красивата гъста коса. Трай бабо за хубост!
    Аз по-често ползвам натурални масла и билкови отвари и билков шампоан за растеж на косата, който обожавам и съм му верен почитател.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.