Бареков изнесе от Брюксел сензационни разкрития за убития афганистанец

0
227

Евродепутът Николай Бареков, който се намира в Брюксел, научил много важна информация, с която побърза да уведоми българите

Групата нелегални имигранти от Афганистан, които бяха засечени и заловени от трима български гранични полицаи, е пусната свободно да навлезе на територията на България от Турция.

Това, че българските гранични полицаи са имали шанс да открият, при това по тъмно в 22 часа, 55 души, които се движат към вътрешността на страната, е изключителен професионален шанс.

Според Бареков, добре се е получило, че убийството на нелегалния имигрант съвпадна с работната среща на Бойко Борисов в Брюксел. Вдигна се невероятен шум, защото всички трябва да бъдат наясно, че Турция целенасочено води политика  да пуска тайно немалки групи нелегални имигранти, за да може после да оказва натиск върху лидерите от Европа и да иска нови облаги за сметка на потока имигранти, писаха в БЛИЦ.

Точно в момента, в който Бойко Борисов си тръгна от Брюксел по спешност, от ЕС обявиха, че разчитат на Турция да задържа имигрантите на своя територия.



barekov
Бареков направи сензационни разкрития от Брюксел

От информацията, която Бареков изнесе, излиза, че Турция съвсем не брани нашата граница.

Какво ще произтече след тези разкрития, ще очакваме да научим.

А относно действията на българските гранични полицаи, пръв публично ги похвали депутатът Валери Симеонов и каза, че заслужават да получат медали за проявения професионализъм и смелост – 3-ма срещу 55.

След това проф. Божидар Димитров организира подписка  и за отрицателно време събра много подписи в подкрепа на искането тримата български гранични полицаи да бъдат наградени.

А кой застреля след рикошет единия от афганистанските имигранти, снимката можете да видите ТУК >>>.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.